Een kiekje uit de oude doos: herken jij deze BN’er nog van vroeger?

jan versteegh vroeger

Wij moesten even twee keer kijken

Misschien is het wel een van Nederland bekendste presentatoren, het heerschap dat met ons via Instagram een kiekje uit de oude doos deelde. Het is moeilijk om te zien wie dit jongetje met de spierwitte haardos is, maar dat ondeugende koppie zou je er nog misschien wel in kunnen herkennen. 

De populaire BNN-presentator schrijft bij de foto: “Altijd al een reiziger geweest”.

Instagram
Er bestaat een kans dat je al hebt kunnen zien over wie wij het hier hebben, het is namelijk niemand minder dan bekende 31-jarige presentator Jan Versteegh! Hij heeft even diep in de fotoalbums gezocht en deelde toen deze foto met de rest van de wereld. Jan staat er natuurlijk inmiddels al wel om bekend dat hij wel van reizen houdt en zet daarom bij de foto; “Altijd al een reiziger geweest”.

Altijd al een reiziger geweest.

Een bericht gedeeld door Jan Versteegh (@jan_versteegh) op

Kersverse vader
Onlangs postte Jan nog een foto waarin de trotse kersverse vader liet weten dat zijn dochtertje Lulu geboren is. Misschien dat dit bij hem wat nostalgische gevoelens heeft opgewekt en hij daarom zelf wat jeugdfoto’s is gaan uitzoeken? Wij vinden hem in ieder geval een erg schattig kind vroeger en een hele lieve vader nu!

Wij doen even een middagdutje. ❤️

Een bericht gedeeld door Jan Versteegh (@jan_versteegh) op

Lees ook: Rara wie is het: herken jij de bekende presentatrice op deze schattige jeugdfoto?

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: Libelle | Beeld: Instagram