Test: Welke Dinsey prinses ben jij op basis van je sterrenbeeld?

prinses

Ben jij Assepoester, Sneeuwwitje of toch misschien Ariel?

Sterrenbeelden, we kunnen er geen genoeg van krijgen. Ze vertellen ons álles wat we willen weten: welke feestoutfit we met de kerstdagen aanmoeten, wat onze goede voornemens zijn voor volgend jaar én welk kerstliedje het beste bij ons past. Beter kan het niet worden zou je zeggen, toch? Dat was voordat Cosmopolitan ons vertelde welke Disney prinses het beste bij elk sterrenbeeld past.

Nu we dit weten is ons leven pas écht compleet!

Steenbok
22 december tot 19 januari

Tiana – De prinses en de kikker
Mensen met het sterrenbeeld Steenbok zijn het meest praktisch en gedisciplineerd van alle sterrenbeelden. Jij kan je daarom helemaal inleven in prinses Tiana’s droom om een eigen restaurant te openen. Iets waar Steenbokken dan weer écht niet tegen kunnen is wanneer er dingen in de weg staan als ze op weg zijn om de beste te zijn, net zoals Tiana zul je dus erg ontstemd zijn als je een kikker wordt nét op het moment dat het echt niet uitkomt.

Waterman
20 januari tot 18 februari

Assepoester – Assepoester
Watermannen zijn een van de meest vriendelijke tekens, net als Assepoester. Jij gaat met iedereen een gesprek aan, zélfs als het de muizen in de slaapkamer zijn. Die excentriciteit is wat je zo lief maakt, maar het kan je soms ook erg in de weg staan. Zoals wanneer je besluit om je eigen baljurk te maken van de moeders afgedankte, vintage jurk, met behulp van de vogeltjes. Laat het deze keer maar aan de goed fee over, oke?

Vissen
19 februari tot 20 maart

Ariel – De kleine zeemeermin 
Vissen houden van dagdromen en zijn daardoor veel beter in zelfreflectie dan de andere tekens. Deze kwaliteit zal je goed van pas komen wanneer je je stem ruilt tegen een zeeheks in ruil voor benen, maar kan misschien in de weg staan als je een knappe prins probeert te verleiden. Wees voorzichtig dat het dagdromen niet al te veel van je tijd in beslag neemt, of, zoals Ariel, je dagen zult doorbrengen met nadenken over waar de mensen zijn in plaats van zelf naar de oppervlakte te zwemmen en mee te feesten.

Ram
21 maart tot 19 april

Mulan – Mulan
Als een Ram neem je altijd het voortouw, vooral in de moeilijke situaties. Zelfs als een ‘moeilijke situatie’ betekent dat je je verkleed als een kerel en ’s nachts uit het huis van je ouders sluipt, zodat je je bij het leger kunt aansluiten en de Hunnen verslaat; alleen dan ben écht klaar om je te binden. Net als Mulan hou je er niet van om aan de zijlijn te zitten, maar je kunt af en toe een beetje té impulsief zijn, dus zorg er altijd voor dat je een vertrouwde draak hebt (of een mens kan natuurlijk ook) die je weet te kalmeren.

Lees verder op pagina 2 voor de overige sterrenbeelden!

Pagina 1/2