Oeeh: Chantal Janzen doet mee aan The Best of Musicals

Chantal Janzen

We zien haar binnenkort weer terug op het musical podium!

Goed nieuws: Chantal Janzen is namelijk toegevoegd aan de line-up van The Best of Musicals in Ziggo Dome op zaterdag 29 juni. Dat heeft de organisatie van de eenmalige voorstelling maandag bekend gemaakt. We zien haar natuurlijk regelmatig als presentatrice, maar binnenkort keert ze dus ook weer terug op het podium!

Musicalwereld

Chantals musicalcarrière begon al op jonge leeftijd. In haar blad &C schrijft ze dat ze dit achteraf toch anders had gewild. “Ik had maar wat graag langer in het ensemble gezeten, in plaats van een vervanger te zijn voor de hoofdrol tijdens mijn stage”, vertelde ze. Achteraf had ze meer vrije tijd willen hebben om leuke dingen te doen, zoals uitgaan bijvoorbeeld. Nu heeft ze een glansrijke carrière, maar dit heeft in het verleden bijna haar tol geëist, vertelde ze aan Robbert Rodenburg in Open Kaart.

The Best of Musicals

Precies 12,5 jaar geleden ging de musical Wicked, waarin Chantal de rol van Glinda speelde, in première. Nú is Chantal toegevoegd aan de line-up van The Best of Musicals, waar de grootste hits van musicals samenkomen. Zowel de organisatie als Chantal zelf, lijken naar haar deelname uit te kijken. “We zijn zeer verheugd om aan te kondigen dat Chantal na lange tijd weer op het musical podium wil staan”, meldt de organisatie. Chantal schrijft op haar eigen Instagram “Goed nieuws”. Enne, dat is een understatement als je het ons vraagt!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door BestofMusicalsNL (@bestofmusicalsnl)

Grootste hits

Musical wordt samengevoegd met concertbeleving bij The Best of Musicals. De grootste hits uit musicals zoals Les Misérables, The Lion King, Frozen, The Greatest Showman en We Will Rock You worden afwisselend in het Engels en Nederlands gezongen. “Onder begeleiding van een groot live-orkest, twintig dansers en adembenemende videobeelden maak je een reis door de meest geliefde en iconische musicalnummers”, vertelt de organisatie. Op zaterdag 29 juni is de show te zien in de Ziggo Dome in Amsterdam. Wij noteren het alvast in onze agenda!

Lees ook: Amy Rose en Saul maken geslacht van kindje bekend

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: Grazia | Beeld: NL Beeld