Jessica Simpson viel maar liefst 45 kilo af en dit is hoe ze dat deed

Jessica Simpson

Wat een prestatie!

Jessica Simpson maakte gisteren bekend dat ze het afgelopen jaar 45 kilo is afgevallen. Een enorm knappe prestatie! Wij willen natuurlijk dolgraag weten hoe ze dat voor elkaar kreeg en we vallen met onze neus in de boter! Haar personal trainer deelde vandaag namelijk haar afvalgeheim met de wereld. Vijf keer per week sporten? Alleen maar sapjes drinken? Een maagverkleining? Nee, Jessica heeft op een heel eenvoudige en natuurlijke manier haar streefgewicht bereikt.

Jessica’s afvalgeheim is een stuk simpeler dan je zou denken!

Strijd tegen de kilo’s

De diëten, sapkuren en bizarre afslankmethodes vliegen je tegenwoordig om de oren. Het zijn stuk voor stuk populaire manieren om gewicht te verliezen, maar ze zijn aan Jessica Simpson niet besteed. De blondine koos een compleet andere methode om haar strijd tegen de kilo’s aan te gaan. Eerder zong ze natuurlijk al These boots are made for walking en dat heeft ze nu heel letterlijk genomen. Jessica is gaan wandelen om af te vallen.

109 kilo

Na de geboorte van haar dochter Birdie Mae afgelopen maart, ging Jessica aan de slag met haar personal trainer Harley Pasternak. Hij wilde er niet alleen voor zorgen dat ze haar zwangerschapskilo’s zou verliezen, maar wellicht ook een paar kilo extra. Jessica woog bijna 109 kilo voordat ze met afvallen begon. Pasternak ziet geen heil in crashdiëten, omdat de kilo’s er vaak daarna langzamerhand weer aan komen. In plaats van intensief sporten, ging Jessica daarom wandelen. De zangeres was natuurlijk wel vlak daarvoor bevallen, dus ze deed het de eerste maanden rustig aan. Ze liep in het begin zo’n 6.000 stappen per dag. Dit werden er steeds meer, totdat Jessica op een gegeven moment de 14.000 stappen per dag aantikte.

Gezonde alternatieven

Maar met sporten alleen kom je er natuurlijk niet. De moeder van drie moest ook op haar voeding letten. Samen met haar trainer ging ze op zoek naar gezonde alternatieven voor haar favoriete snacks. Uiteindelijk bestond haar dieet uit drie maaltijden per dag met twee tussendoortjes. Dit waren bijvoorbeeld een handje amandelen of sperziebonen met wat parmezaanse kaas. Eens in de zoveel tijd mocht Jessica wel een maaltijd cheaten, omdat het volgens haar trainer anders niet vol te houden is. Na een half jaar gaf de weegschaal 45 kilo minder aan, tot grote vreugde van Jessica. ‘Ik ben zo trots dat ik me weer mezelf voel. Zelfs op de momenten dat het onmogelijk voelde, koos ik ervoor om er harder voor te gaan, schrijft ze op Instagram.

Lees ook: Nobody’s perfect: Fajah Lourens showt loshangend buikvel aan volgers

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m dan op Pinterest!

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Hollandse Hoogte, fotograaf: Kristin Callahan