Jim Bakkum en Bettina Holwerda zetten elkaar in het zonnetje

Jim en Bettina

Het stel is vandaag negen jaar getrouwd

Jim Bakkum en Bettina Holwerda hebben vandaag een bijzondere dag. De tortelduifjes gaven elkaar precies negen jaar geleden het jawoord. Om deze heugelijke gebeurtenis te vieren, zet het stel elkaar in het zonnetje op Instagram.

Liefde vieren

Dat Jim en Bettina vandaag de liefde vieren, moge duidelijk zijn. Het stel plaatste allebei een paar prachtige foto’s van hun bruiloft op Instagram. Bettina deelt een mooi bericht over de liefde van haar leven in de caption. “We zijn voor elkaar gemaakt”, schrijft de blondine. “Soms is ons leven druk en vol met kleine persoontjes die onze liefde vragen en ons nodig hebben. Maar de basis van dat alles, van ons leven, zijn wij. Het is nooit saai, ik zou niet anders willen.”

Op de hak nemen

Waar Bettina een uitgebreid bericht op Instagram plaatst, houdt Jim het liever kort. Zo zet hij simpelweg: “10/06/2011”, in zijn caption, gevolgd door een emoji van een ring en een hartje. Bettina steekt dan ook graag de draak met Jim. “Zo lief je caption, ben er helemaal emo van”, grapt ze. “Het oranje hartje zegt alles…”, probeert Jim zich nog te redden in een reactie op zijn vrouw. Jim en Bettina krijgen al snel veel felicitaties en lieve berichtjes binnen. “Zo lief”, reageert Pip Pellens. “Aah, kijk nou”, reageert Chantal Janzen. “Echt voor elkaar gemaakt. Zo dankbaar dat ik hierbij was”, schrijft Glennis Grace.

View this post on Instagram

10/06/2011 💍💍 🧡 @Bettina_Holwerda

A post shared by J I M B A K K U M (@jimbakkum) on

Ontmoeting

Jim en Bettina leerden elkaar in 2006 kennen op de set van de musical Grease. Een jaar later kregen de twee een relatie. Het stel was vier jaar samen toen ze in Amsterdam in het huwelijksbootje stapten. Jim en Bettina hebben samen drie kinderen. Zoon Lux (7 jaar) en dochters Posy (5 jaar) en Molly (1 jaar).

Lees ook: Miljuschka Witzenhausen openhartig over haar gewicht

Bron: Instagram Bettina Holwerda, Jim Bakkum | Beeld: Hollandse Hoogte, Patrick Harderwjk