Miljuschka Witzenhausen openhartig over haar gewicht

Miljuschka Witzenhausen-

De tv-kok vindt het belangrijk om realistische lichaamsbeelden te delen

Als iemand zich inzet voor body positivity, is het Miljuschka Witzenhausen wel. De 34-jarige tv-kok deelt regelmatig eerlijke (bikini)foto’s en spreekt uit dat ze de gepolijste beelden op social media zat is. Miljuschka schreef eerder al op Instagram dat ze goed in haar vel zit, ongeacht haar gewicht. In gesprek met Veronica Magazine vertelt ze dan ook hoe belangrijk het is om blij te zijn met jezelf.

Goed in haar vel

Begin januari 2019 vertelde Miljuschka openhartig op Instagram dat ze in haar jonge jaren 54 kilo woog. Door haar strenge eetregime was ze echter helemaal niet gelukkig. Body positivity houdt voor Miljuschka dan ook in dat je je gelukkig voelt in je eigen lichaam. Ongeacht je kledingmaat en je gewicht. Zo deelt de brunette dat ze nu goed in haar vel zit en tevreden is met haar gewicht. “Ik weeg bijvoorbeeld 75 kilo en voel me daar senang bij, maar voor sommige mensen is dat uit den boze”, deelt de 34-jarige met Veronica Magazine.

Realistische beelden

Miljuschka draagt haar steentje aan body positivity dan ook bij door regelmatig eerlijke (bikini)foto’s op Instagram te plaatsen. Haar partner Philip moest daar in het begin wel even aan wennen. “In het begin dacht hij: Holy shit, wat is dit nou? Maar hij heeft er vijf jaar aan kunnen wennen en nu omarmt hij het.” Miljuschka gaat dan ook lekker door met het delen van ongepolijste beelden op social media. “Ik vind het heel belangrijk dat we de echte wereld te zien krijgen, dus echte foto’s. Uiteindelijk worden we allemaal voller, rimpeliger en krijgen we cellulite. Maar dat is oké.”

Lees ook: Kim Feenstra pronkt met prachtige babybuik

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Videostill YouTube