Dit is waarom iedereen het opnieuw heeft over de jurk van Janny in HHB

Kledingstijl van HHB-jurylid Janny is onderwerp van gesprek

Kijkers van Heel Holland Bakt hebben het de laatste weken massaal over de excentrieke kledingstukken van jurylid Janny van der Heijden. In de aflevering van vorige week verscheen ze in een prachtige ‘druppeljurk’ en ook gisteravond droeg ze een bijzonder exemplaar van dezelfde ontwerper. Op Twitter delen fans van het populaire bakprogramma hun mening over Janny’s kledingstijl en de meningen zijn verdeeld.

Eén ding is zeker: de kledingstijl van Janny is niet ‘saai’ te noemen.

Rode jurk

In de nieuwste aflevering van Heel Holland Bakt, die gisteravond op tv werd uitgezonden, droeg Janny een opvallende jurk van de Nederlandse ontwerper Michael Barnaart. Het goedlachse jurylid heeft in de uitzending een bordeauxrood exemplaar aan, maar de jurk is ook in het zwart verkrijgbaar. En er is goed nieuws voor fans van deze ‘Cherbourg’-jurk: hij is namelijk in de uitverkoop! Wat je ervoor neerlegt? 205 euro. Hier kun je hem bestellen. Maar wees er snel bij, want hij zou zomaar eens heel snel uitverkocht kunnen zijn!

Gemengde reacties

Dat de rode jurk van Janny de tongen losmaakt moge duidelijk zijn, maar toch is niet iedereen te spreken over de creatie van Michael Barnaart. Waar de één de jurk geweldig vindt en Janny prijst om haar smaak, heeft de ander er geen goed woord voor over. Tegenstanders vinden het net ‘of iemand er met een viltstift op heeft getekend’. Wat vind jij van de jurk van Janny?

Lees ook: Deze jurk van koningin Máxima is verkozen tot haar mooiste japon van 2018

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘t op Pinterest!

Bron: Libelle | Beeld: Videostill NPO