Adele-imitator ondergaat gastric bypass om meer op de zangeres te lijken

Adele imitator

De Britse vrouw wil net als Adele heel wat kilo’s afvallen

De enorme transformatie van Adele heeft veel bewondering geoogst, maar voor de Britse Maria Herriott betekent het dat ze voor een grote beslissing is komen te staan. Maria verdient namelijk de kost met optredens als Adele-imitator en gaat binnenkort onder het mes om net als haar grote voorbeeld de kilo’s eraf te krijgen.

Gastic bypass-operatie

In de Britse show This Morning vertelt Maria openhartig over haar keuze. Als groot fan en imitator van Adele volgde ze de weight loss journey van de zangeres op de voet. De recente foto’s van Adele, die naar zeggen bijna 45 kilo kwijtraakte, waren voor Maria best een shock. De blondine weet nu wel zeker dat ze haar grote voorbeeld wil volgen en minstens net zo veel gewicht wil verliezen. Binnenkort zal Maria daarom een gastric bypass-operatie ondergaan.

Leven op het spel

Volgens de presentatoren van het programma zet Maria met de operatie haar leven op het spel om op Adele te lijken. Zelf ziet de imitator dat anders: “Ik red mijn leven juist. Als ik meer aankom heb ik een groter risico op diabetes en andere ziektes die gerelateerd zijn aan overgewicht.” Bij de vraag of ze het dan voor haar carrière of voor haar gezondheid doet, aarzelt Maria dan ook geen moment: “Allebei.” Eigenlijk heeft het gewichtsverlies van Adele ervoor gezorgd dat Maria nu ook haar gezondheid voorop wil zetten.

Voorbereidingen treffen

Maria hoopt met haar gastric bypass een gewichtsverlies van 45 tot 50 kilo te behalen, maar daar hangt wel een prijskaartje aan. De Britse vrouw heeft 11.000 pond (ongeveer 12.100 euro) moeten lenen voor de operatie. “Het stond sowieso al op de planning, maar ik laat het nu in een privékliniek doen in plaats van in een regulier ziekenhuis. Door de coronacrisis is alles daar uitgesteld en zo ben ik sneller aan de beurt.” Ook gaat Maria een streng dieet volgen ter voorbereiding van de gastric bypass. Twee weken lang drinkt de imitator-zangeres 8 glazen melk per dag. “Als het etenstijd is, sluit ik mezelf op in de slaapkamer en ga ik naar Adele luisteren.”

Klaar voor de toekomst

Met haar geplande gewichtsverlies wil Maria snel weer op de planken staan als Adele-imitatie. Maar wat als de wereldberoemde Hello-zangeres in de toekomst weer aankomt? “Daar heb ik ook al over nagedacht, dan trek ik gewoon een fat suit aan. Maar eerlijk gezegd dat ik niet dat dat gaat gebeuren na deze grote transformatie.”

Maria Herriott laat op haar Instagram-account zien dat ze regelmatig in de rol van Adele kruipt:

View this post on Instagram

#adele who ?

A post shared by Maria Herriott (@adele_and_me) on

Lees ook: Fans in shock vanwege nieuwe look Adele: ‘Veel te dun

Bron: RTL Boulevard, This Morning | Beeld: BSR Agency, fotograaf: Lionel Hahn, Abaca