Vrouw neemt op geniale wijze wraak op haar vreemdgaande vriend

Met een verkoopadvertentie neemt ze haar bedriegende vriend te grazen

De verkoopadvertentie van de 24-jarige Georgia Jackson uit Groot-Brittannië is het hele internet over gegaan. Nadat de vrouw ontdekte dat haar vriend Josh haar bedroog, nam ze de ultieme wraak: ze verkoopt zijn Xbox en games voor een spotprijsje van 3 pond (± €3,40). Via Facebook wordt massaal op de actie van de Britse vrouw gereageerd.

Zou de man er al spijt van hebben dat hij een scheve schaats heeft gereden?

Xbox

De Xbox One die Georgia via het internet te koop aanbod, kost in de winkel 186 pond (210 euro). Georgia vraagt voor de Xbox 3 pond. Voor dat bedrag krijgt de koper er ook nog eens vier spellen en een game-hoofdtelefoon bij. Dat moet haar vriend Josh rauw op zijn dak zijn gevallen.

Trots en vreugde

”Ik ben erachter gekomen dat mijn partner is vreemdgegaan met een ander meisje. Uit wraak verkoop ik zijn trots en vreugde, vandaar de (lage) prijs”, zo schrijft Georgia bij de advertentie. De 24-jarige Britse heeft een goede reden om nog 3 pond te vragen en de spelcomputer niet gratis weg te geven. Ze zegt namelijk een nieuw keukenmes nodig te hebben. ”Mijn oude gebruik ik om zijn banden lek te steken”, zo luidt het in het bericht, dat wordt afgesloten met een smiley.

Niet de eerste keer

Georgia verklaarde aan The Sun dat Josh al eerder was vreemdgegaan. Drie jaar geleden was ze ook al eens door hem bedrogen en een jaar geleden opnieuw, toen ze zwanger was. ”Ik wilde hem echt te kijk zetten”, zo zegt Georgia. ”Ik voelde me behoorlijk opgelucht toen ik het bericht had geplaatst. De massale reacties had ik alleen niet verwacht.” Josh zelf wil niet reageren.

Lees ook: Singles gewaarschuwd: pas op voor deze nieuwe datingtrends

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: HLN | Beeld: Unsplash