Aan dit product danken hertoginnen Kate Middleton en Meghan Markle hun prachtige perzikhuidjes

Meghan en Kate

Er hangt helaas wel een prijskaartje aan

Kate Middleton en Meghan Markle stapten allebei in het huwelijksbootje met een Britse prins en staan daarom continu in de spotlights. De hertoginnen moeten daarom altijd representatief voor de dag komen. De twee hullen zich altijd in jaloersmakende outfits en hebben een gave huid. Wat is het geheim achter hun prachtige huidjes?

Huidproduct

Kate Middleton en Meghan Markle kunnen het naar verluidt goed met elkaar vinden. Zo zou de lichaamstaal tussen de twee erop wijzen dat ze elkaar erg aardig vinden en bewondering voor elkaar hebben. Zoals echte vriendinnen betaamt, delen ze ook tips met elkaar. Zo weet Mail Online dat Kate het verzorgingsproduct Beuti Skincare aanraadde. De hertogin van Cambridge zou zelfs zo’n fan zijn van het product, dat ze het ook Michelle Obama aanraadde om het product te gebruiken. 

 

Multifunctioneel

Het huidproduct Beuti Skincare Beauty Sleep Elixir is multifunctioneel. De olie werkt als dagcrème en maakt je huid egaler en gaat het oneffenheden tegen. Je kunt de olie prima eerst op je gelaat smeren en vervolgens je make-up aanbrengen. Bovendien is de olie ook als nachtcrème te gebruiken. De site van Beuti verzendt naar meerdere landen, waaronder Nederland. Helaas moet je voor het product wel diep in de buidel tasten, het product kost zo’n 47,15 euro. Jammer genoeg zijn de verzendkosten ook voor de koper en komt daar nog zo’n 10 euro bovenop.

Dieet en workoutschema

Meghan is niet alleen gezegend met goede looks, maar ze werkt er ook hard voor. Zo deelde de voormalig actrice dat ze goed op haar voeding let. Doordeweeks probeert ze zoveel mogelijk veganistisch te eten. In het weekend is ze wat soepeler. Zo nu en dan eet ze graag een stuk vis. Daarnaast beweegt ze ook graag, maar meet ze zichzelf geen streng trainingsschema aan. Ze zorgt ervoor dat ze genoeg slaapt en slikt extra vitamines, daarnaast doet ze graag aan pilates.

Lees ook: Dit is de reden dat Meghan Markle vrijwel alleen poederroze kleding draagt

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: Glamour, Telegraph | Beeld: Videostill