Inpakstress voor de vakantie? Zo kun je ruim honderd items meenemen in je handbagage

handbagage

Scheelt je weer een heleboel stress

Als je met het vliegtuig op vakantie gaat en slechts een paar dagen in het vakantieland bent, is het zonde om veel geld te betalen voor extra bagage. Daarom proberen we zoveel mogelijk items mee te nemen in een handbagagekoffer en dat is nou net waar de schoen wringt. Soms kan het nog behoorlijk lastig zijn om alle items die je mee wilt nemen in je koffer te krijgen…

Het leed dat inpakken heet.

Kleine handbagagekoffer

Je bespaart geld, je reist makkelijker en je hoeft na aankomst niet op je koffer te wachten bij de bagageband. Reizen met alleen handbagage kent veel voordelen. Helaas kun je daardoor niet zoveel spullen meenemen, of toch wel? Actrice Rachel Grant reist voor haar werk regelmatig en weet als geen ander hoe lastig het kan zijn om veel items mee te nemen als je alleen met handbagage reist. Maar -zoals het spreekwoord ‘al doende leert men’ luidt- kwam Rachel er gedurende het inpakken achter hoe je maar liefst 100 items in je handbagekoffer kunt krijgen.

Tips

  • Rol alle kleding op om ruimte te besparen.
  • Leg kleding die dezelfde vorm hebben op elkaar en vouw ze samen op. Rol ze daarna op.
  • Doe de opgerolde kleding in zakken met ziplock sluiting, zo neemt de kleding minder ruimte in. Je kunt ook vacuümzakken gebruiken.
  • Wil je graag meerdere schoenen meenemen? Doe dan sokken in deze schoenen. Dit bespaart ruimte en bovendien behouden je schoenen hun vorm.
  • Doe elastieken om je gympen en slippers heen, zo blijven ze bij elkaar en nemen ze net wat minder ruimte in.
  • Stop de zwaarste items onderin je koffer of tas.

Bekijk in de onderstaande video hoe makkelijk het is in om 100 items in je koffer te krijgen.

 

Lees ook: Deze 5 tips zorgen ervoor dat je slanker lijkt in je bikini

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron:Biaggi Luggage  | Beeld: Pexels