Katja Schuurman deelt prachtige moeder-dochterfoto én showt groeiende babybuik

Katja, Freek en Sammie

Katja deelde de foto ter ere van haar dochters verjaardag

Binnenkort verwachten Katja Schuurman en haar man Freek van Noortwijk hun eerste kindje samen. Maar het is nog niet zover. Eerst wordt nog een andere verjaardag gevierd, namelijk die van dochtertje Sammie. Ter ere van haar tiende verjaardag deelde Katja een prachtige moeder-dochterfoto.

Tiende verjaardag

“Het liefste en mooiste 10-jarige meisje dat ik ken!”, schreef de actrice bij de foto die ze op Instagram deelde. Een blije Sammie is te zien op de moeder-dochterfoto, maar wat ook zeker opvalt is de groeiende babybuik van Katja.

Dankbaar

Katja maakt van het moment gebruik om haarzelf en haar ex-man Thijs Römer een schouderklopje te geven. “Hebben we mooi gemaakt”, vindt ze van haar prachtige dochter. Ook neemt ze een moment om haar man Freek en de vrouw van Thijs, Igone de Jongh, te bedanken. “Dank jullie wel Freek en Igone voor al jullie liefde voor haar.” Igone deelt op haar beurt ook een foto van de jarige jet op haar Instagram.

 Tweede dochter

Sammie straalt op de foto van Katja, waarop ze de buik van haar moeder vasthoudt. In de zomer wordt Sammie voor het eerst grote zus, nieuws dat Freek en Katja op Valentijnsdag met de buitenwereld deelden. Kort daarna vertelde Freek in een interview dat hij dacht dat het een jongetje wordt, maar hij bleek ernaast te zitten: ze krijgen een meisje. 

Lees ook: Katja Schuurman onthult het geheim voor haar stralende huid

Bron: Instagram Katja Schuurman | Beeld: Hollandse Hoogte, Patrick Harderwijk