Katja Schuurman onthult het geheim voor haar stralende huid

Katja Schuurman

Aan de presentatrice wordt vaak gevraagd hoe ze aan haar mooie huid komt

Katja Schuurman mag de veertig dan al zijn gepasseerd, maar haar voorkomen geeft dat niet weg. De presentatrice heeft een stralende huid en haar fans willen maar wat graag weten wat het geheim voor haar mooie huid is. Katja is ook de beroerdste niet en deelt het antwoord op Instagram.

Het is eigenlijk vrij simpel.

Beautygeheim

“Ik word vaak gevraagd naar mijn ‘geheim’ voor een mooie huid, zeker gezien mijn niet altijd even rustige levensstijl. Nou, daar komt-ie: Op 1,2 en 3 staat: héél veel water drinken!”, begint Katja haar bericht op Instagram, waarbij ze een kiekje plaatste waarop te zien is dat ze haar huid verzorgt. Ook zijn er enkele dingen die Katja op haar gezicht smeert. “Smeren wat je smeren kan”, ligt Katja toe.

Smeren en slapen

Alleen moet je niet het eerste het beste crèmepje dat je tegenkomt op je gezicht smeren. “Wel het liefst iets echt goeds. Vroeger kwam ik nog weg met voetencrème op mijn gezicht, maar nu smeer ik elke ochtend en avond wel zeven verschillende smeersels op, van vitamine A tot C tot van alles!” Als laatst geeft Katja nog een tip: “Af en toe slapen kan ook geen kwaad.”

Prachtige huid

Dat Katja een prachtige huid heeft is veel mensen niet ontgaan, zeker niet nadat de krullenbol een aantal dagen geleden een foto op haar Instagram plaatste waarop ze zonder make-up te zien is. Op Instagram regent het complimenten voor de 43-jarige, want over een ding zijn de meeste mensen het eens: Katja ziet er ontzettend goed uit.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Keep it een soort van real! #nomakeup #nofilter Met dank aan @zo_skin_health_benelux en @justskinamsterdam #nospon

Een bericht gedeeld door Katja Schuurman (@katjaschuurman) op

Lees ook: Nederlandse sterrenkoppels met een groot leeftijdsverschil

Dit bericht bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: Instagram Katja Schuurman | Beeld: Videostill