Kijkers in shock na nieuwe aflevering NPO-serie Au Pairs

Au Pairs

Het tweede seizoen ging meteen heftig van start

Gisteren ging het langverwachte tweede seizoen van de NPO-serie Au Pairs eindelijk van start. In de eerste aflevering zagen we Kendra, die terechtkwam bij een nogal opvallend gezin. Bij Humberto aan tafel vertelt ze over de bijzondere ervaring. 

Nachtmerrie

Kendra vertrok vol goede moed naar Italië om daar bij een Romeins gezin op een tweeling te passen. Echter bleek deze tweeling allesbehalve lief en schattig te zijn, want al gauw werd duidelijk dat de twee meisjes alles sloopten wat los en vast zit. En de ouders? Die stonden erbij en keken ernaar. Het voorstukje voor de tweede aflevering belooft dan ook niet veel goeds voor Kendra.

Ouders

“Ik weet niet wat het is! Die ouders waren zó overspannen, wallen tot hun knieën, ze waren broodmager en aten ook bijna niks. Er werd alleen maar geschreeuwd en er was totaal geen interesse in mij”, vertelt Kendra bij Humberto. De au pair hoorde achteraf pas dat het gezin de vorige au pair al na een paar dagen had weggestuurd. “Ik keek het net terug en ze zeiden: “ja, de vorige au pair hebben we binnen vijf dagen ontslagen. We hebben al heel veel au pairs gehad! Dat zie ik nu pas, nu het op tv komt. Weet jij veel wat die mensen over je zeggen?”

Ik vertrek

Kendra houdt het naar eigen zeggen dan ook niet lang vol bij dit gezin. Ze vertelt dat ze later in het programma nog bij een ander gezin intrekt. En daar zijn de kijkers van het programma het meer dan mee eens. “Oh my god, wat een verschrikkelijk gezin! Heb medelijden met Kendra”, schrijft iemand op Twitter. Aii..

Lees ook: Man heeft ruzie met zijn ouders: ‘Ze brachten mijn vrouw en kind in gevaar’

Bron: Superguide | Beeld: Twitter, BNNVARA