Real Housewive Hella Huizinga blaast volgers omver met bikinifoto

Hella

Wauw!

Deze week wist Hella Huizinga haar volgers omver te blazen met een schitterende bikinifoto op haar Instagram. De Real Housewive onthulde vorige week dat ze haar relatie met Daniël heeft verbroken. Toch lijkt het er met deze prachtige foto niet op dat de weddingplanner in zak en as zit, want wauw! 

Real Housewive

We kennen Hella allemaal als een van de Real Housewives Of Amsterdam, waarin ze samen met de andere high class ladies een kijkje geeft in haar luxueuze leven in hartje Amsterdam. In het programma, dat te zien is op Videoland, praten de succesvolle dames niet alleen mét elkaar, maar ook over elkaar. En zoals je kan bedenken, zorgt dat nog wel eens voor verhitte discussies – oftewel: drama!

Bikinifoto

In de serie – naast alle first world problems zoals het niet goed zitten van haarextensions – al te zien dat Hella niet helemaal lekker in haar relatie zat. De weddingplanner was al dertien jaar samen met haar lover Daniël, maar vertelde onlangs nog aan RTL Boulevard dat ze twijfels had over hun samenzijn. “We wonen samen en hebben een relatie, maar eigenlijk leven we vrij apart van elkaar”, aldus Hella. Niet veel later werd bekend dat de twee samen hebben besloten een punt te zetten achter hun relatie. In The Real Housewives Of Amsterdam vertelde Hella dat de breuk haar zwaar viel. “Je hoopt de rest van je leven met elkaar te zijn en met elkaar oud te worden. Dat dat dan kapotgaat, ik denk dat dat ook heel verdrietig is.”

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door HELLA HUIZINGA EVENTS (@hellahuizinga)

Gelukkig ziet het er op de Insta van de blondine ernaar uit dat van heftig liefdesverdriet – lees: tranen met tuiten en als een kluizenaar opgesloten zitten in je huis – geen sprake is. Hella plaatst namelijk een vrolijk kiekje van haarzelf in bikini, terwijl ze over het strand loopt van een prachtige bestemming met helderblauw water. Zo te zien gaat het hartstikke goed met deze good-looking lady!

Lees ook: Nick Schilder over zijn romanticus-rol: ‘Ik heb zo mijn momenten’

Artikel bewaren? Pin hem op Pinterest

Bron: Grazia | Beeld: Brunopress