Rafael van der Vaart deelt hartverwarmend filmpje van kinderen Damián en Jesslynn

Damián houdt zijn zusje stevig vast als hij haar na lange tijd weer ziet

Rafael van der Vaart is gezegend met twee prachtige kinderen: Damián en Jesslynn. Zijn zoon kreeg hij uit zijn huwelijk met Sylvie Meis. Omdat Sylvie in Hamburg woont, is Damián vaak voor een langere tijd bij zijn moeder in Duitsland. De 13-jarige liet als eens weten dat hij zijn vader dan altijd mist. Bovendien mist hij zijn jonge zusje ook enorm. Dat maakt het weerzien echter des te mooier, zo is te zien op beelden die Rafael op Instagram deelt.

Jesslynn rent haar broer in de armen.

Gemis

Rafael kreeg samen met vriendin Estavana Polman dochtertje Jesslynn. Het 2-jarige meisje is dol op haar grote broer Damián en mist hem enorm als hij lange tijd van huis is. Toen Damián onlangs weer thuiskwam was het meisje dan ook door het dolle heen. Zodra ze haar vader en broer ziet, rent ze enthousiast naar het tweetal toe. Dat het meisje gek is op haar broer, moge duidelijk zijn. Zo is te zien dat Jesslynn Damián in de armen vliegt.

Hartverwarmend

Trotse vader Rafael plaatste de prachtige beelden op zijn Instagrampagina. “In de voetballerij hebben we het vaak over hoe dol we erop zijn als we weer naar huis gaan. Maar het echte thuiskomen is nóg beter met deze kleine prinses”, schrijft de voetballer in de caption. De volgers van Rafael zijn het roerend met hem eens. “Oooh, wat geweldig dit. Heerlijk om te zien hoe blij ze is om haar grote broer te zien”, en “Wat een liefde tussen broer en zus”, zijn een paar van de geëmotioneerde reacties.

Bekijk de hartverwarmende beelden hieronder.

 

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

In football we love to talk about if it’s coming home, but the real coming home is even better with this little princess 😍 #happyfamily

Een bericht gedeeld door Rafael van der Vaart (@rafaelvdvaart) op

Lees ook: Jeugdheldin Pippi Langkous keert terug naar het witte doek

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: Instagram Rafael van der Vaart | Beeld: Hollandse Hoogte, Leo Vogelzang