Gossip Girl-actrice Leighton Meester in verwachting van tweede kindje

De actrice werd gespot met een enorme babybump

Gossip Girl-actrice Leighton Meester is in verwachting van haar tweede kindje. Leighton en haar man Adam Brody maakten onlangs een ommetje door Los Angeles. Het showbizzkoppel werd op de kiek gezet en op de foto’s is te zien dat Leighton een goed zichtbare babybuik heeft.

Tweede kindje

Leighton en Adam zijn erg gesteld op hun privéleven. De tortelduifjes delen dan ook weinig over hun leven met de buitenwereld. Zo hadden paparazzi Leighton al sinds januari niet meer in het openbaar gespot. Afgelopen dinsdag wisten paparazzi van The Daily Mail de actrice toch weer op de kiek te zetten. Ze liep met haar man en hun dochter in een kinderwagen over straat. De actrice draagt een zwarte tuinbroek, maar wat meteen opvalt is dat 33-jarige een enorme babybuik heeft. Zo te zien gaat het niet lang duren voordat het jonge gezin hun tweede kindje mag verwelkomen. Hier kun je de foto’s bekijken.

Jonge gezin

Leighton en Adam leerden elkaar in 2012 kennen op de set van film The Oranges. Een klein jaar later kwam het nieuws naar buiten dat de tortelduifjes zich hadden verloofd. In 2014 stapten de twee in het geheim in het huwelijksbootje. Op 4 augustus 2015 kreeg het stel hun eerste kindje: dochter Arlo Day Brody.

Lees ook: Dit eet supermodel Martha Hunt op een dag

Bron: Glamour, The Daily Mail | Beeld: Videostill Heartstrings