Marieke Elsinga over weer aan het werk gaan: ‘Ik zie er niet tegenop’

Marieke

‘Ik mis het team en ik mis Mattie’

Marieke Elsinga is nu al een paar maanden geleden bevallen van zoontje Jip. En hoewel de kersverse mama nu nog helemaal op een blauwe wolk zit, moet ze er toch aan geloven om binnenkort weer achter het mengpaneel en de microfoon te staan. 

Combineren

Afgelopen vrijdag waren de Top 40 Awards van Qmusic waar ook kersverse mama Marieke Elsinga schitterde op de rode loper. Hier sprak ze over haar zoontje Jip en hoe ze het vindt dat ze binnenkort weer aan het werk moet.

“Ik zie er niet tegenop”, onthulde ze aan het ANP. “Want dan weet ik dat Jip bij mijn vriend Sander is, en dat ik hem vanavond weer zal zien. Soms zal het lastig zijn als ik een foto krijg en denk: aaaah. Maar het is top om te combineren. En het voordeel van vroeg op is dat ik ook weer vroeg thuis ben. Dat is beter te combineren met een kind dan een 9-tot-5-baan.”

Aan het werk

De radio-presentatrice luistert in de ochtend vaak naar Qmusic – daar waar zij normaal altijd zit – als ze Jip borstvoeding geeft. “Het houdt me scherp”, zei ze. “Dan denk ik: ik had dit gezegd, of ik zou het zo zeggen – alsof ik aan de show meedoe. Ik mis het team en ik mis Mattie, als vriend en collega”, biechtte ze op. Wanneer Marieke weer te horen gaat zijn op de radio, maakt ze binnenkort bekend. Wij kunnen in ieder geval niet wachten!

Lees ook: Oh nee: Marieke Elsinga naar het ziekenhuis

Artikel bewaren? Pin hem op Pinterest!

Bron: RTL Nieuws | Beeld: BrunoPress