Roxeanne Hazes verwijderd door Facebook vanwege ’te blote schouder’

Roxeanne Hazes

Roxeanne Hazes zou te naakt zijn voor Facebook

De 26-jarige Roxeanne Hazes is niet vies van een beetje blootheid. De jonge moeder ziet er tegenwoordig waanzinnig goed uit en dat deelt ze graag met de buitenwereld. Een kiekje waar de zangeres met een kleine hoeveelheid kleding wordt dan ook regelmatig gedeeld op Instagram. Voor de promotie van haar nieuwe single deelde ze onlangs ook een bericht op Facebook. De techgigant heeft het bericht verwijderd. De reden? Roxeanne zou te naakt in beeld zijn.

Roxeanne deelde zelf het nieuws van het verwijderde bericht op Facebook in haar Instagramstories.

Blote schouders

Ter ere van haar optreden in Paradiso deelde de zangeres onlangs haar nieuwe single genaamd Kapot. Gehuld in een geelgroene pluizige sjaal en muts schittert de zangeres op de cover van haar nieuwe single. Het is duidelijk dat ze onder de sjaal niet veel aan heeft, wat te zien is aan haar ontblote schouder. Velen vinden een blote schouder niet aanstootgevend, maar Facebook denkt hier blijkbaar heel anders over…

Instagram

Dat Roxeanne niet gediend is van het verwijderde bericht op Facebook steekt ze niet onder stoelen of banken. Op Instagram deelt ze met haar volgers waarom de foto op Facebook verwijderd is. “Facebook haalde deze advertentie eraf. Het was ‘te naakt’”, schrijft ze bij de gedeelde foto op Instagram. Of het bericht opnieuw op Facebook gedeeld gaat worden is niet bekend.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

💔💔💔💔💔VANAVOND 00:00HR. KAPOT 💔💔💔💔💔

Een bericht gedeeld door 𝕯𝖔𝖈𝖍𝖙𝖊𝖗 𝕯𝖗𝖊 ⚡️ (@roxeannehazes) op

Lees ook: Waarom de zes-secondenkus zo belangrijk is in een relatie

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Videostill YouTube