Koningin Máxima schittert in glitterjurk op kerstgala

Máxima glitterjurk

Alle ogen waren weer gericht op Máxima

Sommige mensen kunnen een juten zak aantrekken en er nog steeds beeldig uitzien. We zijn inmiddels overtuigd dat Máxima een van hen is. De koningin kan vrijwel élke outfit hebben. Zo bewees ze eerder al dat ze een wijnrood broekpak, een blauwe jumpsuit en een roze jurk prima kan hebben. Gisteren verscheen ze in een glitterjurk op het Kerst Muziekgala in Zwolle – en ja, óók die jurk stond haar fantastisch.

Gelegenheid

Afgelopen woensdag was Máxima te gast bij het Kerst Muziekgala in Zwolle. Buddy Vedder en Romy Monteiro namen de presentatie op zich, maar onze koningin was toch wel het middelpunt van de belangstelling. Tijdens het gala viert stichting Méér Muziek in de Klas de hoogtepunten van het afgelopen jaar. Koningin Máxima is erevoorzitter van de stichting en kon het gala niet aan zich voorbij laten gaan.

Optredens

Het Kerst Muziekgala was weer een groot spektakel. De Grootste Schoolband van Nederland trad op en kinderen uit alle provincies van het land maken deel uit van deze band. Ook traden Duncan Laurence, Wibi Soerjadi, Suzan & Freek en Gerard Joling op. 

De jurk van Máxima

Máxima verscheen in een jurk van de Parijse Nina Ricci. Naar verluidt is de koningin verzot op dit item. Zo schrijft Shownieuws dat ze hem ook al droeg tijdens een bezoek aan onze oosterburen en tijdens een concert in Brussel.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

About yesterday… working with our QUEEN! ❤️✨ #watiszemooi #enlief #kerstmuziekgala

Een bericht gedeeld door Romy Monteiro (@romymonteiro) op

Benieuwd naar het Kerst Muziekgala? Op 22 december zendt NPO1 het muziekspektakel uit om 21:30 uur.

Lees ook: Koningin Máxima straalt tijdens werkbezoek in wijnrood broekpak

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: Méér Muziek in de Klas, Show | Beeld: Anneke Janssen, Hollandse Hoogte