Meghan Markle zal haar kind waarschijnlijk niet ter wereld brengen in the Lindo Wing

meghan markle

Schoonzus Kate Middleton beviel hier wel van haar drie kinderen

Fans van de Britse koninklijke familie weten precies wat the Lindon Wing is. Het is de plek waar Lady Di haar kinderen prins William en prins Harry ter wereld bracht en ook Kate Middleton beviel er van haar drie kinderen prins George, prinses Charlotte en prins Louis. Het lijkt er alleen op dat Meghan Markle deze traditie niet voorzet en we vinden de reden erg begrijpelijk.

Het is natuurlijk haar eigen keuze waar ze wil bevallen.

Bevallen

De geruchtenmolen draait er lustig op los wanneer het om Meghan Markle en haar zwangerschap gaat. We vinden het allemaal maar wat interessant en willen alles weten over de toekomstige baby van Harry en Meghan. Waar Meghan de kleine ter wereld gaat brengen, is ook iets wat de gemoederen bezighoudt, maar naar verluidt zal dit niet in de Lindo Wing zijn.

Lindo Wing

Vorige week leek het er even op dat Meghan van mening was veranderd en toch in the Lindo Wing zou willen bevallen, maar ze kwam hierop terug. Ze zou nu toch liever ergens willen bevallen waar ze meer privacy heeft. De Britste tabloid The Sun schrijft dat Meghan zal bevallen in een ziekenhuis dat dichterbij huis is en waar ze meer privacy heeft en wat meer afstand van de pers heeft. Het paleis moet het nog bevestigen, maar wij kunnen het haar niet kwalijk nemen.

Kate Middleton

Kate Middleton daarentegen, kon destijds niet kiezen. Er werd voor haar besloten dat ze zou bevallen in the Lindo Wing in het ziekenhuis St. Mary’s in Londen. Vlak na de bevalling stond ze al parmantig met haar hakken aan en kind in de armen naar de pers te zwaaien. We kunnen het ons erg goed voorstellen dat Meghan hier geen zin in heeft. Naar verluidt is Meghan ook wat nerveus voor mogelijke complicaties. Ze wil daarbij niet onder druk gezet worden om na het ter wereld brengen van haar kind mooi voor de dag te moeten komen, zo vertelt een bron.

Lees ook: Dit is waarom Meghan Markle altijd haar hand op haar buik houdt

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m dan op Pinterest!

Bron: Her Family, The Sun | Beeld: Videostill