Ken je Dr. Quinn, Medicine Woman nog? Zo ziet Michaela Quinn er nu uit!

michaela quinn
Ken je Michaela Quinn nog?

Heel de wereld keek van 1993 tot 1998 smachtend naar Dr. Quinn, Medicine Woman. De serie ging over Michaela Quinn, een rijke dokter uit Boston die naar een klein dorpje in Colorado verhuist. Wij waren destijds helemaal gek op de knappe Byron Sully en natuurlijk stikjaloers op de mooie Dr. Quinn. Hoe zou ze er nu uitzien?

Ze is nog steeds prachtig.

Dr. Quinn

De actrice die de rol van Michaela Quinn vertolkte is Jane Seymour. De Britse was van oorsprong een danseres, maar na een ongeluk kon ze nooit meer professioneel dansen. Daarom begon ze met acteren, iets wat ze tot op de dag van vandaag doet. Jane nam de rol van Dr. Quinn op zich omdat ze in geldnood was. Ze was verwikkeld in een dure echtscheiding en wilde alles er aan doen om geld te verdienen. De televisiezender vroeg haar om de rol op zich te nemen, maar iedereen ging ervanuit dat het bij een miniserie bleef.

Succes

De zender dacht dat Dr. Quinn, Medicine Woman geen succes kon worden omdat er een vrouw in de hoofdrol speelde en omdat het over geneeskunde en familie ging. Daarbij was het ook nog een historische western, dus ze dachten dat het sowieso ging floppen. Gelukkig voor Jane Seymour was niets minder waar, want de serie werd een enorme hit in de hele wereld. Fans kijken nog steeds graag naar de baanbrekende hitserie en omdat het zich in de jaren 70 van de negentiende eeuw afspeelt, dateert het nooit.

Carrière

Jane Seymour heeft na Michaela Quinn nog veel meer rollen vertolkt. Ze werd bekend als Bond-girl in de James Bondfilm Live and Let Die uit 1973. Nu speelt ze voornamelijk in comedy’s. Ze stond zelfs eerder dit jaar in de Playboy, en dat op 67-jarige leeftijd! We moeten het haar nageven, ze ziet er nog geweldig uit. En dan te bedenken dat ze vier kinderen heeft en zelfs al oma is!

Dit is Jane Seymour nu:

Lees ook: Wie kent de knappe Byron Sully uit ‘Dr Quinn, Medicine Woman’ nog? Zó ziet hij er nu uit!

Dit bericht bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: Smashing Interviews, Instagram | Beeld: Videostill Dr. Quinn, Medicine Woman