Dit is waarom Meghan Markle altijd haar hand op haar buik houdt

meghan markle
De zwangere Meghan Markle houdt haar buik graag vast

Sinds het nieuws bekend werd gemaakt dat Meghan Markle zwanger is, zien we haar steeds vaker haar hand op haar groeiende buik houden. Ze doet het zo vaak, dat het mensen is gaan opvallen. Waarom doet ze dat toch? Stelt ze zich aan en wil ze alle aandacht op haar zwangere buik vestigen, of zit er een andere reden achter? 

Was het jou al opgevallen?

Zwanger

Half oktober bracht Kensington Palace een officiële aankondiging naar buiten; na lange speculaties bevestigde het koningshuis dat Meghan Markle daadwerkelijk in verwachting is. Meghan is nu zo’n zes maanden zwanger, want ze is in het voorjaar van dit jaar uitgerekend. Naar alle waarschijnlijkheid zal ze in april bevallen van de Sussexjes hun eerste kindje.

Buik

Sinds de aankondiging zien we de hertogin van Sussex steeds vaker met haar hand op haar buik lopen, ook toen het nog maar een klein hobbeltje was. Waarom doet ze dat? Wil ze de aandacht naar haar zwangere buikje trekken of is er iets anders aan de hand? Er zijn een paar factoren die een rol kunnen spelen in deze gewoonte. Het zou bijvoorbeeld heel goed kunnen dat Meghans PR-team haar heeft verteld om haar hand op haar buik te houden omdat het leuk lijkt op foto’s.

Onbewust

Als het niet een trucje is dat bedacht is door het PR-team, dan is het goed mogelijk dat Meghan haar hand onbewust op haar buik legt. Dit kan zijn omdat ze gewoonweg erg trots is op haar zwangerschap, maar het kan ook een minder leuke reden hebben. Zo kan het goed zijn dat ze pijn in haar buik voelt en daarom haar hand erop legt. Ook kan het een onbewuste handeling zijn om haar ongeboren baby te beschermen tegen externe factoren. Bijvoorbeeld tegen kwade invloeden van buitenaf en tegen de paparazzi. Hoe het ook zij, de zwangere Meghan straalt nog steeds!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

#NEW | The Duke & Duchess of Sussex visit Birkenhead, Merseyside {January 14, 2019} ❤️👑💜 #meghanmarkle #princeharry

Een bericht gedeeld door Meghan Markle ♡ (@mrsmeghanmarkle) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

#NEW | The Duchess of Sussex visits Smart Works Charity in London {January 10, 2019} 💼👗💗 #meghanmarkle #princeharry

Een bericht gedeeld door Meghan Markle ♡ (@mrsmeghanmarkle) op

Lees ook: Dit is de lieve reden waarom Kate Middleton een vierde kindje wil

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: Dingen voor Vrouwen | Beeld: Videostill