Worden Niels en Rosanna uit Temptation Island binnenkort ouders?

Niels en RosannaKrijgen Niels en Rosanna binnenkort een kindje?

Temptation baby’s zijn tegenwoordig geen uitzonderingen meer. Regilio en Kirsten uit het 2016 seizoen hebben een inmiddels tweejarig oud zoontje en Jolien en Herbert werden een paar weken geleden ook ouders. Kunnen we Niels en Rosanna binnenkort aan dit rijtje Temptation ouders toevoegen? Het lijkt er wel op…

De wens is in ieder geval aanwezig.

Toch nog samen

Wie had ooit gedacht dat Niels en Rosanna bij elkaar zouden blijven? Ze overleefden het eerste seizoen maar amper nadat Niels Rosanna vergaf voor haar slippertje met Alex. Vervolgens deden ze het Temptation avontuur niet zo heel fijntjes opnieuw en was het Niels die letterlijk en figuurlijk aan de lippen van verleidster Fabiola hing. En tóch zijn de twee weer samen. Echte liefde? Als het aan Niels en Rosanna ligt wel. De twee hopen zelfs binnenkort een kindje te mogen verwelkomen.

Kinderwens

Wie een trouwe Tempa fan is en de kandidaten net zo trouw volgt op sociale media, weet dat Niels van der Zanden en Rosanna Voorwald niet vies zijn van Instagram. Onlangs vroeg Rosanna aan haar volgers of ze vragen voor haar hadden en eentje trok de stoute schoenen aan en wilde weten of er al een baby aankwam. ‘Is er al sprake van een junior Van der Zanden?’ luidde de vraag. Rosanna’s antwoord? “Binnenkort hoop ik. Een kleine Niels of Roos”.

Bekijk hier de foto die Rosanna op Instagram plaatste.

Lees ook: Even loeren: zo zag Niels van Temptation Island er vroeger uit

Dit bericht bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: Instagram, Beautify | Beeld: Videostill