Waylon over vaderschap: ‘Ik wil mijn kinderen geven wat ik zelf gemist heb’

Waylon

Waylon praat openhartig over het vaderschap en zijn kinderwens

De altijd zo stoere rocker Waylon blijkt na de geboorte van zijn dochter toch een klein hartje te hebben. Afgelopen november werd hij samen met Bibi de trotse ouder van Teddy en dat heeft voor een grote verandering in zijn leven gezorgd.

Waylon praat openhartig over het vaderschap en zijn visie hierop.

Vaderrol

Met zijn inmiddels 16-jarige zoon Dylan heeft Waylon een goede band, al was dat niet altijd zo. De 38-jarige heeft voornemens om voor zowel Dylan als Teddy een goede vader te zijn, zo vertelt hij aan Story. “Ik wil niet iemand zijn op wie ze later terugkijken en zeggen dat ze het liever anders hadden gezien. Dat zou ik verschrikkelijk vinden.”

Alles overtreffend

Ook heeft Waylon een duidelijke visie hoe hij het opvoeden wil aanpakken. “Ik wil mijn kinderen geven wat ik zelf gemist heb en het goede uit mijn jeugd wil ik juist benadrukken.” Hoe Waylon het vaderschap verder ervaart, vindt hij lastig uit te leggen. Het is volgens hem moeilijk in woorden uit te drukken, maar over een ding is hij zeker: het vaderschap overtreft alles. Om die reden laat Waylon nu ook weleens feestjes aan zich voorbij gaan.

Wilde haren verloren

Een van die feestjes die door Waylon werd overgeslagen, was de afterparty van de finale van The Voice of Holland. “Dat feestje heb ik aan me voorbij laten gaan. Ik ging rechtstreeks naar huis, waar Bibi op me zat te wachten. Net als elke avond keken we nog even in het wiegje van Teddy. Het leven kan heel eenvoudig zijn.”

Meerdere kinderen

Niet alleen met Story babbelde Waylon over het vaderschap, maar ook tegenover het AD deed de zanger een boekje open. Zo hopen Bibi en Waylon in de toekomst meerdere kinderen te krijgen. “Die kleine is nu drie maanden en ik denk dat ik voorlopig nog wel even in de kinderen zit. Als het ons gegeven is, natuurlijk. Bibi wil er meer, ik ook.” Volgens Waylon geeft het vaderschap hem veel rust, richting en het helpt hem om dingen te relativeren. “Dat is een heerlijk gevoel”, aldus de zanger.

Lees ook: Bibi Breijman krijgt wind van voren om deze foto met haar dochter

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: Story, AD | Beeld: Videostill vlog Bibi Breijman