Zo zag Temptation Island-verleidster Lie er vroeger uit

Lie Meurs

Ken jij haar terug?

Verleidster Lie Meurs heeft al veel bekijks van de mannen die dit jaar hun relatie testen in het tweede seizoen van Temptation Island VIPS. De 24-jarige is met haar lange blonde haren, vele tatoeages en haar beeldschone figuur een lust voor het oog voor de mannen. Maar een paar jaar geleden zag Lie er nog niet zo uit.

Ze zag er vroeger heel anders uit.

Plastische chirurgie

Lie heeft er nooit een geheim van gemaakt dat ze niet vies is van plastische chirurgie. Zo vertelde ze in het YouTube-programma First dat ze haar borsten en lippen heeft laten doen. “Ik vind gewoon dat je altijd moet doen wat jou zelf gelukkig maakt en het zijn geen ingrepen of geen keuzes die iemand anders gaat kwetsen. Dus als het jou gelukkiger maakt of zelfverzekerder, dan vind ik dat je het gewoon moet doen. Ik heb mijn lippen en mijn borsten laten doen.” Tevens liet de blonde schone weten dat er nog een paar ingrepen op haar verlanglijstje staan. “Ik weet niet of de behandeling eigenlijk bestaat, maar ik zou wel zo’n mooi gedefinieerd gezicht willen.”

Transformatie

Voordat Lie faam verkreeg door haar deelname aan Ex On The Beach, ging ze een tijd door het leven met rood haar. Ook waren haar wenkbrauwen een stuk dunner en haar lippen nog iets minder vol. Hoewel het uiterlijk van Lie door de jaren heen behoorlijk is veranderd, vinden we dat ze iedere look rockt! Bekijk de foto’s van Lie hieronder.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

@liemeurs #liemeurs

Een bericht dat is gedeeld door @ alternativequeensz op


 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

#wcw @liemeurs #liemeurs #girlswithtattoos

Een bericht gedeeld door Chris Owen (@thereisalightthatnevergoesout_) op

Lees ook: 35 hilarische vragen die je eens aan je beste vriendinnen moet stellen

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Videostill Temptation Islands VIPS