Prins Constantijn over TikTok-filmpje van Eloise: ‘Dochters en social media…’

Constantijn TikTok

In het filmpje lieten prinses Laurentien en prins Constantijn hun dansmoves zien

Met tienduizenden volgers op Instagram en TikTok is gravin Eloise van Oranje geen onbekende op social media. Afgelopen weekend maakten óók haar ouders hun opwachting in een dansfilmpje. Prins Constantijn reageert.

TikTok-dansje

In het filmpje op TikTok was een dansende Eloise te zien met in beeld de tekst ‘Show the thing that made you famous’, oftewel ‘Laat zien waarmee je beroemd bent geworden.’ Voor de gravin een goede reden om de camera eens op haar koninklijke ouders te richten.

Dansmoves

Prins Constantijn en Prinses Laurentien doen vrolijk mee en laten hun danspassen zien aan Eloise’s publiek. Misschien dat ze het zelf achteraf een tikkeltje ongemakkelijk vonden, want de video verdween al snel weer van TikTok. Wel is-ie nog te zien op Twitter, en dat blijft ook bij de broer van de koning niet onopgemerkt. ‘Dochters en social media…zucht’, schrijft de prins als reactie op het filmpje.

Veel waardering

Hoewel Constantijn zelf niet te spreken is over het feit dat het filmpje nu voorgoed online ronddwaalt, zijn veel Twitteraars juist enthousiast. ‘Gezellig met elkaar!’ ‘Blij te zien dat het overal hetzelfde is…zucht’ ‘Juist door dit soort leuke filmpjes zijn jullie leuk!’ en ‘Ik vind het leuk! Niks meer aan doen, gewoon lekker genieten van dit vrolijke en hechte gezin’ is een greep uit de reacties.

Lees ook: Dit zijn volgens Vogue de meest stijlvolle jonge prinsessen ter wereld

Bron: Shownieuws | Beeld: videostill