Schattig! Prins Louis lijkt als twee druppels water op Kate Middleton

Prins Louis
Prins Louis lijkt ontzettend op zijn moeder

Gisteren werden foto’s gedeeld van Prins Charles, zijn zoons en zijn kleinkinderen ter ere van zijn zeventigste verjaardag. Drie generaties Windsors werden hierop afgebeeld, samen met hun prachtige echtgenotes, Kate, Meghan en Camilla. Fans zagen in één oogopslag iets opmerkelijks: Prins Louis, de jongste Windsor-telg, lijkt wel héél erg op zijn moeder.

De appel valt niet ver van de boom.

Familiefoto

Ter ere van prins Charles’ zeventigste verjaardag ging de hele familie op de foto. Prins Charles en zijn vrouw Camilla, prins William en zijn vrouw Kate Middeton met hun drie kinderen, prins George, prinses Charlotte en prins Louis en prins Harry en Meghan Markle. Met zijn negenen gingen ze op de foto in de tuin. Prins George zit bij zijn opa prins Charles op de knie, Charlotte naast stiefoma Camilla en baby Louis hangt in de armen van zijn moeder.

Gelijkenis

Er zijn twee officiële foto’s gedeeld door het paleis, een statige foto waar iedereen rechtop staat en glimlacht en een wat lossere foto waar niemand in de camera kijkt maar gewoon met elkaar bezig is, als een echte familie. En juist op die foto zie je dat prins Louis ontzettend op mama Kate lijkt. Hieronder zie je een ingezoomde foto met een oude babyfoto van Kate. Zie jij de gelijkenis?

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Prince Louis is the spitting image of his mother, the Duchess of Cambridge, when she was a baby! Credit: Daily Mail 💙

Een bericht gedeeld door Princess Diana, Kate & Meghan (@princessdianakatemeghan) op

Lees ook: De mooiste zwangerschapslooks van Meghan Markle tot nu toe

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: Instagram | Beeld: Videostill