Aandoenlijke puppy met één oor grote hit op Instagram

puppy een oor Instagram

Het schattige hondje gaat door het leven met slechts één oor

Van alle jonge dieren smelt ons hart. Echter is deze kleine pup nét wat bijzonderder dan zijn soortgenootjes. De golden retriever pup Rae van een paar maanden oud verovert het internet met haar bijzondere verschijning. De puppy heeft slechts één oor, die rechtop haar hoofd staat.

Hit op Instagram

De kleine Rae heeft vlak na haar geboorte een aanvaring gehad met de moederhond. Dit resulteerde erin dat het hondje de rest van haar leven door het leven gaat met slechts één oor bovenop haar koppie. Of de kleine Rae hier last van heeft? Absoluut niet! Zo bewijst ze met haar schattige foto’s en video’s op haar Instagrampagina. Rae, die haar naam heeft de danken aan het omgekeerde woord ‘Ear’, wordt ook wel de golden unicorn genoemd. Inmiddels heeft de pup al ruim 179.000 fans op Instagram die haar avonturen dagelijks op de voet volgen.

View this post on Instagram

Unicorn in full effect🤣🦄

A post shared by Rae the 🦄 Golden Retriever (@goldenunicornrae) on

Operatie aan het oor

Het baasje van Rae vertelt dat de pup door haar moeder in het oor werd gebeten toen ze nog maar enkele dagen oud was. Dit zorgde ervoor dat de dierenarts het linkeroor moest amputeren. Omdat de pup nog maar een paar dagen oud was en nog een behoorlijke groeispurt doormaakte, vergroeide haar overgebleven oor naar de bovenkant van haar hoofd. Inmiddels is Rae zo goed als volgroeid en staat haar rechteroor volledig rechtop.

Eenhoornhond Rae

Vele fans volgen de ‘eenhoornhond’ dagelijks op de voet. Het baasje van Rae, Brianna Aardema uit de Amerikaanse staat Michigan, deelt iedere dag wel een foto of video van het schattige beestje. Volgers noemen in de reacties onder de beelden de pup ‘het schattigste hondje ooit’. Ook schrijven mensen dat ‘deze aandoenlijke eenhoornhond hoog scoort op de liefdesschaal’ en schrijft een ander ‘een originelere naam voor deze schat is ondenkbaar.

View this post on Instagram

STAAHHHHPPP🤍🦄

A post shared by Rae the 🦄 Golden Retriever (@goldenunicornrae) on

Lees ook: Slimme truc om kinderen meer groente te laten eten gaat heel het internet over

Bron: AD, Instragram | Beeld: videostill