Lekker loeren: zo zien de Harry Potter-acteurs er nu uit

Harry Potter

Ken jij iedereen terug?

De meeste Harry Potter-sterren waren nog maar aan het begin van hun tienerjaren toen ze hun rol in het eerste deel van de betoverende reeks te pakken kregen. Heel wat jaren verstreken en het is inmiddels al weer zeven jaar geleden sinds de laatste film – Harry Potter and the Deathly Hallows part 2- verscheen. De acteurs zijn door de jaren flink veranderd. Zo zien ze er nu uit! 

Het eerste deel van de Harry Potter-filmreeks kwam 17 jaar geleden uit.

Daniel Radcliffe – Harry Potter

Het zal Daniel Radcliffe, de acteur die de hoofdrol speelde in de serie, nog vaak overkomen dat hij op straat wordt aangesproken als Harry. Niet zo gek ook, zijn rol in de Harry Potter films is nog altijd zijn meest bekende. Later speelde hij nog in films als Swiss Army Man en Now You See Me 2 maar niets bezorgde hem dezelfde faam als de Harry Potter-films.

Daniel

Emma Watson – Hermione Granger

Ze werd bekend door haar rol als Hermione Granger, maar wist toch los te komen van haar Harry Potter-imago. Emma Watson is een actrice waar je u tegen zegt en ze bewees met onder andere de films Beauty and the Beast, The Circle en The Perks of Being a Wallflower dat ze meer is dan haar personage in Harry Potter.

Harry Potter

Rupert Grint – Ron Weasley

Veel fans vinden het wat lastig om Rupert Grint los te zien van Ron Weasley. Een echte filmknaller kwam voor hem niet meer nadat hij de Harry Potter-films achter zich liet. Maar wat niet is, kan nog komen. Hij heeft verscheidene hoofdrollen in tv-series en zal aan het eind van dit jaar te zien zijn als Inspector Crome in The ABC Murders.

Rupert

Tom Felton – Draco Malfoy

Een andere acteur die het na Harry Potter ook ontzettend goed deed, is Tom Felton. Na het laatste deel leek de een na de ander geïnteresseerd te zijn in Tom. Hij speelde in tig series en films waaronder Feed, The Flash en A United Kingdom. We zijn benieuwd waar we hem nog meer in zullen zien.

Tom Felton

Matthew Lewis – Neville Longbottom

Kijkers moesten wel even met hun ogen knipperen toen Matthew Lewis te zien was in de film Me Before You. In Harry Potter oogde hij ietwat aan de sullige kant, maar daar is niets meer van terug te zien. Hij was na zijn vertrek van Hogwarts te zien in verscheidene series en films, waaronder dus de tranentrekker Me Before You.

Harry Potter

Evanna Lynch – Luna Lovegood

Na Harry Potter wist Evanna Lynch ook rollen te vertolken in een aantal films en series, maar sinds 2015 is het op filmgebied wat stil rondom de actrice. Momenteel zet Evanna zich erg in voor dierenrechten en noemt zichzelf vegan activist.

Harry Potter

Lees ook: Wat? Dit nerdy Harry Potter-personage heeft zich ontpopt tot gespierde bokser!

Dit bericht bewaren? Pin hem dan op Pinterest

Bron: IMDB | Beeld: Videostills