Yolanthe maakt diepe indruk met prachtige wespentaille

Yolanthe wespentaille

Fans zijn lyrisch over het figuur van de brunette

Yolanthe Cabau heeft er geen moeite mee om haar lichaam te tonen op sociale media. De brunette plaatst regelmatig sexy foto’s op Instagram, waarop haar slanke figuur goed te zien is. Gisteren voegde ze weer een plaatje aan haar collectie toe. Gehuld in een nauwsluitende knaloranje outfit kijkt de ex-voetbalvrouw uitdagend de lens in. En daarmee trekt ze flink de aandacht van haar volgers.

Waar kunnen we tekenen voor een lichaam als dat van haar?

Hollandse roots

Yolanthe is behoorlijk actief op sociale media. De 34-jarige heeft maar liefst 1,2 miljoen volgers en verwent haar fans regelmatig met een nieuw kiekje. Al vaker belichtte ze haar Spaanse kant op foto’s, maar deze keer benadrukt de brunette haar Nederlandse roots. Gehuld in een oranje jurk schittert ze op het plaatje, waarbij de beschrijving bestaat uit een leeuw-emoticon.

View this post on Instagram

🦁

A post shared by Y O L A N T H E C A B A U (@yolanthecabau) on

Wespentaille

Zoals de meeste van Yolanthes foto’s, zorgde ook deze voor een regen aan complimentjes. “Mooie vrouw”, reageert iemand. Een ander schrijft: “Je bent een mooie, sexy, sterke vrouw! Wat heb jij toch een heerlijke uitstraling. 100% gorgeous!” Veel reacties gaan over de prachtige wespentaille van de brunette. “Prachtig figuur”, zo schrijven een hoop volgers. Ook de nodige huwelijksaanzoeken komen voorbij. Tsja, wij snappen het wel. Wat een lichaam!

Lees ook: Maxime Meiland niet meer zeker van tweede kindje

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m dan op Pinterest!

Bron: RTL Nieuws | Beeld: BSR Agency, fotograaf: Daniel Kroll