Roxeanne Hazes over afvallen na zwangerschap: ‘Ik kwam 30 kilo aan’

roxeanne hazes

“Ik vond het heerlijk om tijdens voedingssessies een doos Oreo’s leeg te eten”

Tijdens de zwangerschap van Roxeanne Hazes kwam de zangeres flink wat kilo’s aan. Onlangs gaf Roxeanne in haar eigen column voor VIVA Mama aan dat ze het ‘eten voor twee’ tijdens de zwangerschap vol enthousiasme aanvaarde. Inmiddels is de zangeres flink wat afgevallen en straalt ze in haar bikini op Instagram. Hoe het aankomen en afvallen verliep, vertelt de zangeres in alle eerlijkheid. 

De 26-jarige straalt als nooit tevoren.

Eten voor twee

“Eten voor twee, zo’n zwangerschapsfabeltje, omarmde ik vol enthousiasme”, gaf de zangeres aan. Dit resulteerde in een hoger getal op de weegschaal. Logisch, aangezien vrijwel elke vrouw aankomt tijdens de zwangerschap. Roxeanne gaf aan dat de kilo’s er na de geboorte afvlogen. Maar daarnaast stortte Roxeanne zich volledig op eten. “Ik gaf borstvoeding en vond het heerlijk om tijdens mijn voedingssessies een doos Oreo’s leeg te eten. Kon allemaal, want ik viel alleen maar af. Tot mijn melkproductie afnam en Fender overging op flesvoeding. Maar ik bleef gewoon doorgaan met eten.”

Baby op de eerste plek

Een pasgeboren baby kost enorm veel tijd en energie. “Ik was dag en nacht met Fender bezig en zette mijzelf op de tweede plek”, gaf Roxeanne aan. De zangeres kon het niet opbrengen om gelukkig te zijn en voor zichzelf te zorgen. Dit resulteerde in een minder fit lichaam. Op een gegeven moment besloot Roxeanne de knop volledig om te zetten en een fit lichaam te krijgen.

Knap

De 26-jarige deed haar best om weer fit te worden. Onlangs gaf ze op Instagram aan dat ze de strijd tegen de kilo’s samen met een personal trainer aan zou gaan. Of dit de sleutel tot succes is geweest, licht Roxeanne niet toe. Hoe dan ook, ze ziet er prachtig uit. De zangeres deelt een zomerse foto op haar Instagram en straalt. “Je bent prachtig!” en “Wauw!”, zijn een greep uit de complimenten onder de bikini-foto van Roxeanne.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

🖤

Een bericht gedeeld door 𝕯𝖔𝖈𝖍𝖙𝖊𝖗 𝕯𝖗𝖊 ⚡️ (@roxeannehazes) op

Lees ook: Bij deze buikspieroefeningen zweert Jennifer Lopez

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Videostill YouTube Roxeanne Hazes