Katja Schuurman en dochter genieten van laatste momentjes samen

Katja Schuurman dochter

De hoogzwangere Katja is chique gaan lunchen met dochter Sammie

Het duurt niet lang meer en dan zal de familie Schuurman en Van Noortwijk uitgebreid worden met een prachtige dochter. Voor het zover is probeert moeder Katja nog te genieten van haar laatste momenten samen met dochter Sammie. Op Instagram plaatst ze een liefdevol kiekje van hen twee, genietend op het zonnige terras.

Moeder en dochter

“Een van de leukste dingen in het leven: chique lunchen met mijn dochter!”, schrijft Katja bij de foto op Instagram. Lachend met z’n tweeën is het duidelijk dat moeder en dochter het uitstekend naar hun zin hebben op het terras. Katja vervolgt haar verhaal: “En dan ook nog met mijn andere dochtertje in mijn buik, in een van mijn liefjes restaurants! Wat een geluk.”

Hoogzwangere Katja Schuurman

Katja Schuurman verwacht samen met haar man Freek van Noortwijk, hun eerste kindje samen. Het stel onthulde eerder al dat ze een meisje verwachten. Dochter Sammie, die Katja eerder kreeg met haar ex-man Thijs Römer, zal er zeer binnenkort een klein zusje bij krijgen. Wanneer Katja precies is uitgerekend weten we niet, maar aan haar prachtige zwangere buik te zien zal de kleine meid niet heel lang meer op zich laten wachten!

View this post on Instagram

Mijn zussie, mijn baby, en ik.. 💙🤍💙

A post shared by Katja Schuurman (@katjaschuurman) on

Lees ook: Katja Schuurman onthult het geheim voor haar stralende huid

Bron: Shownieuws, Instagram Katja Schuurman | Beeld: Hollandse Hoogte, Patrick Harderwijk