Zien: Sarah van Soelen verbluft volgers met bikinifoto

sarah van soelen

De complimenten onder de foto van Sarah stromen binnen

Gisteravond wist Sarah van Soelen, de grote liefde van André Hazes, haar volgers te verbazen met een zonnige bikinifoto. De knappe Sarah poseert in een felgekleurde bikini en weet hiermee veel complimenten binnen te halen. 

Zonnige vakantie

André en Sarah vieren deze zomer de liefde. Het tweetal heeft hun koffers gepakt en is vertrokken naar een zonovergoten vakantiebestemming. Dat de twee daar optimaal genieten blijkt wel uit de foto’s die Sarah op Instagram deelt. Zo zien we het tweetal zonnen en genieten van diners bij zonsondergang. Bij het meepikken van de zonnestralen hoort – uiteraard – ook een zonnig kiekje in bikini. En dat kiekje besloot Sarah met haar volgers op Instagram te delen.

Bikinifoto

Op de foto zien we Sarah poseren in een felgekleurde bikini. De influencer heeft niet stilgezeten, want haar afgetrainde lijf is duidelijk te zien op de foto. Dat Sarah’s liefde André ook enorm te spreken is over deze zonnige foto, blijkt wel uit zijn reactie onder de post. “Kippenvel”, schrijft de zanger. Veel andere volgers van Sarah zijn ook dolenthousiast over het zonnige kiekje. “Hier ben ik dus echt weg van”, “Knappie” en “Man, man, man, niet de doen dit!”, klinkt het in de reacties.

Lees ook: André Hazes en Sarah van Soelen op Instagram: ‘Soulmates’

Bron: Instagram (@sarahvansoelen) | Beeld: BrunoPress