Het lijkt erop dat Adele echt nooit meer op tournee gaat

adele
Slecht nieuws voor fans van Adele

Slecht nieuws voor fans van zangeres Adele: het lijkt er nu echt op dat ze nooit meer op tournee zal gaan. De 30-jarige Britse zangeres gaf al eerder aan om een pauze te nemen van het toeren om er voor haar gezin te zijn. Daarnaast was al langer bekend dat optreden niet haar ding was, ze raakte er erg zenuwachtig van en deed het puur voor haar fans, zelf maakt het haar erg ongelukkig. Adele heeft nu een stap genomen die erop duidt dat ze nooit meer op de bühne zal staan.

Fans zullen haar beslissing betreuren.

Bedrijf

Adele gaf al eerder aan niet meer op tournee te willen gaan. Ze wilde zich eerst focussen op haar gezin en wellicht nog een studioalbum uitbrengen, maar toeren was voor haar niet een prioriteit. Dit tot groot verdriet van haar fans, want haar concerten zijn enorm populair. De meeste fans hebben altijd hoop gehouden dat Adele toch nog terugkeert op de planken, maar nu lijkt het erop dat haar concerten echt verleden tijd zijn. De verdiensten van haar concerten gingen namelijk via haar bedrijf Remedy Touring LLP. Dit bedrijf heeft de zangeres onlangs opgezegd bij de Engelse Kamer van Koophandel.

Tournee

De zangeres gaf in 2017 al aan dat concerten niet haar ding zijn. “Touren is niet iets waar ik goed in ben. Ik voel me onzeker door applaus.” Ze gaf aan dat ze toerde voor haar fans, niet voor het geld of voor bekendheid. “Ik weet niet of ik ooit nog ga toeren. De enige reden dat ik het deed is jullie,” vertelde ze haar fans. Adele gaf haar laatste reeks concerten in 2017.

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Auckland / Mt Smart Stadium / Mar 25

Een bericht gedeeld door Adele (@adele) op

Lees ook: Blijkbaar overweegt Meghan Markle een ongebruikelijke methode voor haar bevalling

Dit bericht bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: The Sun | Beeld: Videostill