Single and ready to mingle? Je kunt je nú opgeven voor De Bachelor 2024

De Bachelor 2024

De zoektocht naar de ‘ideale man’ is volbracht

Goed nieuws! Op het Instagram-account van Videoland verscheen onlangs een bericht waarin Monica Geuze aankondigt de ‘ideale man’ te hebben gevonden. Het gaat hier om dé man waar het straks allemaal om draait in het nieuwe seizoen van De Bachelor. Dus, ben jij op zoek naar ‘het hele pakket’ (aldus Monica), geef je dan snel op!  

Grapje

De oproep die Monica een tijd geleden deed op Instagram voor het programma, heeft destijds menig groepschat bereikt. De video leidde tot speculaties over haar mogelijke rol als dé nieuwe Bachelorette. De romantische setting en de aanwezigheid van een roos in haar hand maakten dat de geruchtenmolen op volle toeren draaide. Tot ieders teleurstelling bleek dit een paar uur later echter niet het geval te zijn. Monica maakte in een tweede video bekend dat een tot dan toe onbekende man centraal zou staan. En die man, die is nu gevonden!

Aankondiging

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Videoland (@videolandonline)

In een video die gisteren online kwam op het Instagram-account van Videoland, zegt Monica De Bachelor te hebben gevonden. En dat is niet zomaar een man, want als we de presentatrice mogen geloven heeft hij het ‘hele pakket’. Dat wil zeggen: lief, leuk, grappig, aantrekkelijk, sexy én succesvol. Wie de man precies is, blijft voorlopig nog even een mysterie.

Opgeven

Waar het vorig seizoen de beurt was aan Sylvia Geersen, staat er aankomend seizoen weer een man centraal in het populaire tv-programma. Een tijdje geleden liet Videoland weten dat de releasedatum van De Bachelor ergens in het voorjaar van 2024 gepland staat. En sinds gisteren kun je je opgeven voor dit bijzondere liefdesavontuur. Dus, ben jij vrijgezel en klaar voor wat romantiek in je leven? Meld je dan nu aan via deze link.

Artikel bewaren? Pin hem op Pinterest!
Bron: Cosmopolitan | Beeld: Adobe Stock