‘Ik ben erachter gekomen dat mijn vriend met andere vrouwen flirt’

flirten

‘Ik wil het uitmaken, maar ik voel me een hypocriet’

Loes* en Thijs zijn al ruim vijftien jaar samen. In het verleden heeft Loes online contact gehad met andere mannen omdat het destijds niet lekker liep in haar relatie met Thijs. Nu betrapte ze Thijs erop dat hij flirterige berichten stuurt naar verschillende vrouwen. Loes is hierdoor van streek en deelt haar verhaal op Reddit.

Flirten

“Thijs zijn gedrag was de laatste tijd verdacht en dus controleerde ik zijn telefoon terwijl hij sliep”, begint Loes haar verhaal. “Blijkt dat hij de afgelopen 5 maanden meerdere vrouwen aan het ‘sexten’ was op Instagram. Toen ik hem ermee confronteerde, beweerde hij dat hij van plan was om het me te vertellen en al die vrouwen zou blokkeren. Ik geloof hem niet want hij heeft gisteren nog contact gehad met een vrouw op Instagram. Het heeft me heel erg gekwetst.”

Aandacht

“Ik vind mezelf alleen heel erg hypocriet dat ik hier zo van streek door ben. Ik heb namelijk vier jaar geleden hetzelfde gedaan. We waren samen gaan wonen in een nieuwe stad. Ik had daar geen vrienden en hij gamede de hele dag. Ik voelde me eenzaam en ik wilde eigenlijk gewoon een beetje aandacht. Het duurde niet langer dan een maand en ik heb me er ontzettend schuldig over gevoeld. Hij besloot het niet uit te maken en me opnieuw te vertrouwen. Ik gaf hem volledige toegang tot mijn telefoon zodat hij kon checken wanneer hij maar wilde.”

Hypocriet?

“We hebben veel meegemaakt samen en houden enorm veel van elkaar. Alleen deze actie heeft me zo gekwetst. Hij wil niet dat ik het uitmaak, maar ik weet het echt even allemaal niet meer. Ik voel me zo stom, verloren, misselijk en doodsbang voor wat er zal gebeuren als ik het wel uitmaak. Ik heb zoveel tijd in deze relatie gestoken en ik zag echt een toekomst met hem. Ik ben ziek van verdriet, maar ik voel me ook hypocriet omdat ik het gevoel heb dat ik het uit wil maken, terwijl hij mij wel een tweede kans heeft gegeven.” Wat voor advies zou jij geven aan Loes?

*De namen in dit artikel zijn gefingeerd. Op het forum doet de vrouw haar verhaal onder de naam ThrowRA3600.

Lees ook: ‘Het plannen van de bruiloft breng onze relatie in gevaar’

Artikel bewaren? Pin hem op Pinterest!
Bron: Reddit | Beeld: Pexels