Zijn de Spice Girls ook uitgenodigd voor de bruiloft van prins Harry en Meghan Markle?

Spice Girls

Harry was vroeger groot fan van de meidengroep

Het duurt nog even voordat prins Harry en Meghan Markle elkaar het jawoord geven, maar langzamerhand wordt er steeds meer bekend over de grote dag, zo ook over de gastenlijst. Eerder bleek al dat het stel de Obama’s uitnodigt voor de bruiloft, maar het lijkt erop dat ook de Spice Girls aanwezig zullen zijn. 

Melanie Brown praatte per ongeluk haar mond voorbij.

Uitnodiging

“Ja, ik ga! Ik weet niet of ik dat had moeten zeggen”, vertelde Melanie Brown tijdens de Amerikanse Talkshow The Talk. Melanie, die velen ook wel kennen als Scary Spice, verklapte dat zij en de andere zangeressen zijn uitgenodigd voor het huwelijk. Melanie, die absoluut niet te veel wilde zeggen, vertelde dat de uitnodiging prima was. “Het is gepast, meer zeg ik er niet over.”

Optreden

Ook werd Melanie aan de tand gevoeld over een mogelijk optreden, maar hierover wilde ze niets zeggen. Wel speculeren sommigen dat de Spice Girls een liedje ten gehore zullen brengen. De prins was als tiener namelijk groot fan van de meidengroep, evenals zijn verloofde Meghan. In 1997, een paar maanden nadat Diana kwam te overlijden, bezocht Harry samen met zijn vader een concert van de meiden. De destijds 13-jarige mocht backstage komen en kreeg een kus van de dames.

Lees ook: Deze acteurs gaan prins Harry en Meghan Markle spelen in de tv-film over hun liefdesverhaal

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: TelegraphBeeld: Commons Wikimedia, Mark Jones