Zijn dit de vier koppels van Temptation Island 2019?

vier nieuwe koppels Temptation Island 2019
Volgens de geruchten doen deze vier koppels aan Temptation Island 2019

Op Valentijnsdag, 14 februari, zal het nieuwe seizoen van het populaire RTL-programma Temptation Island 2019 weer van start gaan. Vier nieuwe koppels gaan de uitdaging aan om veertien dagen lang, gescheiden van elkaar, door te brengen in het gezelschap van tien verleiders en verleidsters op een tropisch eiland. Zijn dit de nieuwe koppels die dit jaar proberen de verleidingen te weerstaan?

Zit jij 14 februari klaar voor de buis?

Temptation Island 2019

Het doel van het programma is natuurlijk dat de mensen op Temptation Island vreemdgaan. In de eerste beelden die deze week zijn vrijgegeven, lijkt het er in ieder geval op dat dit ook dit jaar weer het geval is. De geruchtenmolen draait al enige weken over de laatste roddels en wie de mogelijke nieuwe koppels zijn die deelnemen aan het programma. Nu lijkt er toch echt meer duidelijkheid te komen door middel van uitgelekte informatie wie de vier nieuwe koppels zijn.

Bekijk hier de eerste beelden van Temptation Island 2019:

Vier nieuwe koppels

Net als ieder jaar doen ook dit jaar weer vier onbekende Nederlandse en Belgische koppels mee en staan er weer tien nieuwe verleiders en verleidsters klaar om hun relatie te testen. Het veel gevolgde Instagram-account, Teamtempa, heeft het web zorgvuldig afgespeurd en ontdekte met wat omwegen deze vier stelletjes. Bij de foto deelt de pagina ook direct de namen van de vier koppels:

  • Demi en Sidney
  • Laura en Roger
  • Milou en Heikki
  • Rodanya en Morgan

Bekijk hier de foto’s van de mogelijke deelnemers van Temptation Island 2019:

Verleidsters

Eén ding staat al wel met zekerheid vast: de tien verleidsters die dit jaar proberen de relaties van de vier koppels stuk te maken. Benieuwd wie dit zijn? Bekijk dan de onderstaande video.

Lees ook: Roxeanne Hazes verrast volgers met compleet nieuwe look!

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘t op Pinterest!

Bron: RTL Boulevard, Instagram | Beeld: videostill, YouTube