Sylvie Meis deelt vrijwel nooit foto’s van zoon Damián, maar maakte gisteren een uitzondering

Sylvie Meis

De blondine deelde een prachtige foto van haar en Damián op Instagram

Prachtige outfitfoto’s, sportfoto’s en tiktokfilmpjes passeren de revue op de Instagramfeed van Sylvie Meis. Foto’s van haar zoon Damián deelt de blondine vrijwel niet op social media. Toch maakte ze daar gisteren ter ere van Damiáns veertiende verjaardag een uitzondering op.

Trotse moeder

“Gefeliciteerd mijn lieve Damián!”, schrijft trotste moeder Sylvie bij de foto die ze gisteren op Instagram deelde. Net als menig ander ouder, vindt ze dat haar kind veel te snel opgroeit. “Ik kan niet geloven dat je nu 14 jaar oud bent. Ik hou meer van je dan woorden ooit kunnen uitdrukken. Tijd vliegt. Ik ben zo trots om jouw moeder te zijn.”

Oudere foto

Normaliter deelt Sylvie geen foto’s van haar kind op social media. Ze maakte voor de gelegenheid een uitzondering, maar plaatste een foto die al vrij oud is. Het kiekje werd vier jaar geleden genomen op Mallorca.

Vader van Damián

Ook Rafael van der Vaart, de vader van Damián en de ex van Sylvie, nam gisteren de tijd om zijn zoon te feliciteren met zijn verjaardag. “Ik ben elke dag trots op je”, schreef de voormalig profvoetballer erbij.

Lees ook: Tatjana Simic deelt prachtige kiekjes uit de oude doos

Bron: Instagram Sylvie Meis, Instagram Rafael van der Vaart | Beeld: Hollandse Hoogte, Malte Ossowiski/Sven Simon