Temptations Jolien en Herbert zijn ouders geworden

Wie had dat gedacht?

Tijdens Temptation Island seizoen 2017 schreeuwde menig kijker meerdere keren per aflevering ‘Jolien, ren’ tegen de tv. Als een koppel Temptation niet zou overleven, waren het de ietwat naïeve Jolien en overspelige Herbert wel. Het stel bewees de wereld echter het tegendeel en hun liefde overleefde het relatieprogramma. Sterker nog: de twee zijn ouders geworden!

Het stel heeft een prachtige zoon gekregen.

Naam

Tegen alle verwachtingen in bleven Jolien en Herbert na het toch wel brute relatieprogramma bij elkaar. Het gaat beter dan ooit met het stel en sinds kort zijn ze niet meer met z’n tweeën maar met z’n drieën. Het koppel heeft een zoontje gekregen en hij draagt de naam Emilio Bodendorfer. Op Instagram laat het stel weten onwijs blij te zijn met de geboorte van hun kind.

Veel liefde

“We zijn zo gelukkig met jou, totally made with love”, schrijft Jolien op haar Instagram met een zoet kiekje van het jonge gezinnetje. Ook Herbert viert de geboorte van zijn kind met een mooie foto. “Ik kan niet omschrijven wat ik voel voor jou. Je bent op deze wereld gekomen omgeven vol liefde. Ik kan niet stoppen met huilen en God bedanken voor het mooie wondertje dat jij bent en dat alles goed verlopen is. Welkom Emilio Bodendorfer!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

So proud! Onze kleine jongen is geboren 🖤 welkom Emilio Bodendorfer. We zijn zo gelukkig met jou, totally made with love! 😍

Een bericht gedeeld door JOLIEN LISA PUYPE (@jolienliisa_) op

Lees ook: Wat een verschil: Zo ziet het echte haar van Kelly van Temptation Island’s VIPS eruit

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: Instagram | Beeld: Videostill