Rotterdamse Quishantely Leito sleept titel mooiste tiener ter wereld in de wacht

mooiste tiener

Het is een hele eer!

De Rotterdamse Quishantely Leito vertegenwoordigde Nederland tijdens een missverkiezing in Guatemala. De 18-jarige nam het op tegen missen uit meer dan dertig landen. Met succes! Quishantely werd uitgeroepen tot Miss Teenager en mag zich nu de mooiste tiener ter wereld noemen.

Toch is het behalen van de titel bitterzoet.

Vragenronde

Alle dames die meededen aan de missverkiezing zagen eruit om door een ringetje te halen. Waarom dan net Quishantely de titel van mooiste tiener in de wacht sleepte? Volgens de tiener dankt ze het behalen van de winst aan haar antwoorden tijdens de vragenronde. Ze maakte diepe indruk met haar antwoord op de vraag wat haar grootste angst is. “Mijn grootste angst is dat ik mijzelf zou verliezen. Waardeer altijd wat je hebt in het leven. Het afgelopen jaar heb ik mijn vader verloren, de laatste maanden zat hij in een rolstoel maar zelfs toen was hij altijd positief. We zijn niet rijk, wij wonen gewoon in Rotterdam-Zuid, maar wij leven en het leven is je gegeven en daar moet je altijd het beste uithalen.”

 

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Yesterday we took a tour to Antigua Guatamala city #antiguaguatemala We had a lot of fun exploring the city and getting to know more about the city.

Een bericht gedeeld door QUISHANTELY LEITO (@shanty.leito) op

Bitterzoete winst

Het is niet de eerste keer dat de knapste tiener ter wereld uit Nederland komt. Twee jaar geleden sleepte Lotte van der Zee deze titel al in de wacht. Lotte overleed echter in maart na een hartstilstand. Ter nagedachtenis aan Lotte werd er tijdens de verkiezing een minuut stilte gehouden. Lotte was geen vreemde van Quishantely. De 18-jarige won vorig jaar de titel Miss Teen of The Netherlands, Lotte zat toen in de jury.

Berichtje

Quishantely wordt momenteel overstroomd met felicitaties, maar een van de berichtjes die ze kreeg was voor haar extra speciaal. “Wat ik heel bijzonder vond, is dat ik ook een berichtje kreeg van de ouders van Lotte van der Zee”, vertelt ze aan RTL Nieuws. “Ik kende Lotte goed, zo ben ik nog met haar voor modellenwerk naar Parijs geweest. Ik ben supertrots dat ik haar rol mag overnemen. Het is zo jammer dat ik haar niet meer kan vragen”, vervolgt ze. Quishantely liet gisteren in Guatemala weten de titel dan ook te dragen voor Lotte.

 

Lees ook: Zo zien de twee kinderen van Britney Spears er nu uit

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: RTL Nieuws, Telegraaf | Beeld: Videostill YouTube, Teeez Cosmetics