Sylvie Meis verschijnt op bruiloft vriendin in flamboyante jurk en dat levert veel kritiek op

Er ontstond flink wat ophef over de kledingkeuze van de presentatrice

Dit weekend was Sylvie Meis aanwezig op de bruiloft van haar vriendin Barbara Meier. Voor de gelegenheid goot Sylvie zichzelf in een behoorlijk aanwezige jurk. Dat leverde nogal wat kritiek op van haar volgers, die van mening waren dat het model hiermee de aandacht volledig wegtrok van de bruid. Barbara heeft inmiddels zelf ook gereageerd op de ophef.

Wat vind jij van alle ophef rondom de jurk?

Andermans bruiloft

Sylvie plaatste een foto op Instagram waarop te zien wat ze droeg naar de bruiloft van haar vriendin en model Barbara Meier. Hoewel ze er prachtig uitziet, vonden veel fans haar jurk te overdreven. ‘Meen je dit? Kleed je je zo voor andermans bruiloft?’, ‘Als vriendin zo aankomen op de trouwerij zegt veel over jouw karakter’ en ‘Je kunt toch niet zo de show stelen van de bruid’ zijn enkele van de reacties onder het plaatje.

Barbara

Gelukkig voor Sylvie had Barbara weinig moeite met haar kledingkeuze. ”Ik ben blij dat mijn vriendin Sylvie erbij was op de mooiste dag van mijn leven en ik vond haar jurk prachtig”, laat ze weten aan het Duitse blad Gala. Ook reageert Barbara op Instagram op de foto van Sylvie. ”Je ziet er prachtig uit’, luidt het oordeel.

Lees ook: Joey uit Oh Oh Cherso in het huwelijksbootje gestapt

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m dan op Pinterest!

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Hollandse Hoogte, fotograaf: Christoph Hardt