De 5 leukste moederdagcadeaus om je moeder mee te verrassen

moederdag cadeautjes

Omdat die lieve moeders het verdienen

Het is je misschien door alle ‘coronagekte’ bijna ontgaan: het is zondag Moederdag. Of je je moeder nu alleen digitaal spreekt, vanaf een afstandje of wel gewoon bezoekt, ze verdient het om even in het zonnetje gezet te worden. Omdat een bezoekje aan de sauna of een stedentrip er nu even niet in zit, geven wij je een aantal tips om je moeder toch te verrassen. 

1. Ontbijt op bed

Bracht je vroeger tijdens Moederdag je moeder een ontbijt op bed? Doe dat dan weer eens! Of je nu zelf aan de slag gaat om een ontbijt samen te stellen, of dit overlaat aan een horecagelegenheid in de buurt: het is allebei leuk. Want zeg nou eerlijk: wie wordt er nu niet blij van een ontbijt op bed?

2. Leesvoer

Een goed boek valt bij veel moeders goed in de smaak. Is je moeder een echte liefhebber van boeken? Kies er dan één van haar favoriete schrijver. Is je moeder niet zo’n lezer? Denk dan aan een kookboek en duik eventueel samen de keuken in om een recept te proberen.

3. Bosje bloemen

Bloemen doen het altijd goed. Kies ervoor om die prachtige bos bij je moeder te laten bezorgen of breng ‘m zelf. Ze is er hoe dan ook blij mee!

4. Digitale verrassing

Breng jij vanwege het coronavirus even geen bezoekje aan je moeder, maar wil je haar wel op een leuke manier verrassen? Doe dit dan digitaal. Omdat je waarschijnlijk al vaker digitaal contact hebt gehad met je moeder, is het leuk om op Moederdag eens extra uit te pakken. Bereid een leuke quiz voor met eventueel foto’s van vroeger. Deel de quiz met je moeder – en eventueel de rest van het gezin – en begin met videobellen.

5. Duik de keuken in

Staat er een bezoekje aan je moeder op de planning? Duik dan de dag voor Moederdag de keuken in en bak een heerlijke taart. Die taart die jij met liefde gemaakt hebt, gaat je moeder sowieso ontzettend blij maken.

Lees ook: Adele deelt verjaardagsfoto en is bijna onherkenbaar veranderd

Beeld: Unsplash