Verklapt Tim Douwsma met deze foto het geslacht van zijn kindje?

tim Douwsma

Op deze foto lijkt het alsof Tim Douwsma een … krijgt!

Tim Douwsma maakte zo’n twee maanden geleden via Instagram bekend dat hij zijn eerste kindje verwacht samen met zijn jeugdvriendin Elske. De twee verwachten hun kindje aan het einde van dit najaar. Wanneer het over het geslacht van de kleine gaat houdt de zanger zijn lippen stijf op elkaar. Maar gaat de Nederlandse zanger met deze foto dan toch de mist in en verklapt hij per ongeluk het geslacht van zijn kindje?

Tim liet eerder aan RTL Boulevard weten zelf al wél te weten of het een jongetje of meisje wordt.

Gedeelde Instagramfoto

Tim Douwsma is redelijk actief op zijn Instagram-account. Regelmatig deelt hij een kiekje uit zijn leven. Zo deelde hij gisteren een foto waarop te zien is dat hij druk in de weer is met een stofzuiger. Maar wanneer we eens goed naar de achtergrond kijken, lijkt het erop dat er blauwe en grijze babykleertjes liggen. En onder de kast staat al een gloednieuwe, blitse, rode (sport)wagen op de kleine te wachten. Al met al doet ons dit er toch wel sterk aan denken dat Tim en zijn vriendin Elske in verwachting zijn van een… jongen!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

THE DAD! 🔥🙈😉 #dad #heit #papa

Een bericht gedeeld door Tim Douwsma (@timdouwsma) op

Reacties van volgers

Onder de foto reageren zijn volgers dat het geheimhouden van het geslacht bij deze compleet mislukt is. “Nou, dat is duidelijk een jongetje”, is een van de reacties. Een andere volger reageert: “En jij wilde het geheimhouden?” Of Tim en Elske ook daadwerkelijk een jongetje krijgen, zal nog moeten blijken, maar alles wijst naar deze richting. We wensen het koppel veel geluk met hun zwangerschap!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

In woorden niet uit te drukken hoe dankbaar en gelukkig wij zijn met dit wonder! 😍😃🙏🏻❤️💙👶💗

Een bericht gedeeld door Tim Douwsma (@timdouwsma) op

Lees ook: Tim Douwsma openhartig over relatie: ‘Ik ben mijn wilde haren wel kwijt’

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: RTL Boulevard, Instagram Tim Douwsma | Beeld: Videostill