Tim Douwsma openhartig over relatie: ‘Ik ben mijn wilde haren wel kwijt’

Hij mag zijn jeugdliefde nu zijn vriendin noemen

Tim Douwsma is helemaal gelukkig in de liefde. Zo maakte de 31-jarige zanger midden februari bekend dat hij tot over zijn oren verliefd is op zijn jeugdvriendin Elske. De twee lieten er geen gras over groeien. Hun romance bloeide in de zomer op en inmiddels wonen de twee samen in Friesland en maken ze zich klaar voor de volgende stap.

Elske en Tim maken plannen voor de toekomst.

Samenwonen

Tim kuste het uitgaansleven van Amsterdam vaarwel en verliet zijn appartement in Diemen om samen te kunnen wonen met zijn vriendin in Friesland. Aan weekblad Weekend laat hij weten dat hij het heerlijk vindt om samen te wonen. “Ik ben mijn wilde haren wel kwijt”, geeft hij toe. Ook haalt hij er plezier uit om zijn vriendin in de watten te leggen. “Ik vind het heerlijk om het thuis gezellig te maken en dan lekker te koken voor Elske.”

Geluk

Tim kan zijn geluk niet op en dat steekt hij niet onder stoelen en banken. “Het is een heel mooi huis met een goede energie, we hebben het er heel fijn samen.” De zanger vindt het een verademing dat ze niet meer continu heen en weer hoeven te reizen om elkaar te zien. “We hebben heel veel kilometers moeten maken om steeds dichtbij elkaar te kunnen zijn. We waren al bijna elke dag samen, maar nu hoeven we niet meer heen en weer te reizen en hebben we écht ons eigen plekje.” Tims leven is door de verhuizing behoorlijk veranderd, maar daar is hij blij mee. “Dat is heel fijn, ik heb rust gevonden.”

Kinderkamer

Tim deed eerder al uit de doeken een kinderwens te hebben. Hun woning zal dan ook zo ingericht zijn dat ze uiteindelijk een gezin kunnen stichten. En daar hoort uiteraard ook een babykamer bij. “Ja hoor, er is ruimte in het huis”, vertelt Elske daarover.

Relatie

Aan Telegraaf vertelde Tim hoe de relatie van hem en Elske opbloeide. “Ik ken haar al mijn hele leven. Ik was zestien, het was de tijd dat ik nog dacht gymleraar te worden in Heerenveen en het CIOS deed. Daar ging ik vanuit ons dorp met de bus naartoe en elke dag zat ik in spanning of zij in haar dorp ook zou instappen. We hadden toen wel contact, maar Elske had al een vriend en daardoor werd het niets. Nadat zowel de relatie van Elske als Tim op de klippen liep, stelden wederzijdse vrienden voor dat de twee met elkaar op date zouden gaan. De twee besloten af te spreken en gingen op hun eerste date peddelsurfen. “Op die plank keek ik haar op een zeker moment van opzij aan en besefte ik: ja, ze hebben gelijk, dit is mijn droomvrouw!”

Lees ook: Dit zijn de ergste eisen van bruiden aan hun bruidsmeisjes

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: RTL Boulevard, Telegraaf | Beeld: Videostill