Wauw: déze man ziet er to-taal anders uit wanneer hij zijn baard laat staan!

baard

De baard staat de man meer dan prima! 

Kleren maken de man, zo wordt weleens gezegd. Maar ook gezichtsbeharing speelt een behoorlijke rol in het voorkomen van de man, zo blijkt maar uit een transformatiefoto die Gwilym Pugh met het internet deelde.

Je kent hem niet meer terug!

Blessures

Als je Gwilym Pugh, die momenteel aan de weg timmert als model, voor het eerst ziet, zou je niet denken dat hij ooit een onzekere man was. Toch is het tegendeel waar. Toen hij 21 jaar was, zag hij er totaal anders uit dan nu. “Ik had toen erg overgewicht, werkte 12 uur per dag en had last van verscheidene blessures waardoor ik niet kon trainen”, vertelt hij aan Mail Online.

Model

De zaken van het bedrijf dat de destijds 21-jarige startte, gingen prima, maar hij besloot dat er iets moest veranderen. Hij wilde gezonder worden. Hij gooide zijn eetstijl om, gaf de brui aan zijn kantoorbaan en zijn kapper adviseerde hem om een baard te laten staan. Hij besloot naar de kapper te luisteren en liet ook zijn haar groeien. Dit zorgde ervoor dat Gwilym transformeerde van een verlegen jongen tot een zelfverzekerde man. Hij wist een contract binnen te slepen bij AMCK Models, werd gefotografeerd voor een project genaamd Red Hot Photography en werkt nauw samen met niemand minder dan David Beckham.

 

Lees ook: Wat een ongelofelijke prestatie: deze vrouw woog 450 kilo, maar moet je haar nu zien!

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: Metro | Beeld: Instagram Gwilym C Pugh, Instagram ITV Wales