Volgers Maxime Meiland reageren op foto pasgeboren Vivé: ‘Ze lijkt nu al op Leroy’

maxime meiland

‘Leroy jr. Hoe is het mogelijk?’

Maxime Meiland en Leroy Molkenboer zijn inmiddels al een paar weken de trotse ouders van de kleine Vivé. De twee delen regelmatig foto’s van hun prachtige dochter, maar de nieuwste foto van Maxime zorgde voor extra reacties. Vivé lijkt volgens veel volgers namelijk enorm veel op haar vader. 

Schattige foto

Maxime deelde gisteren in een gesponserde post een aantal foto’s van dochters Vivé en Claire. En binnen enkele minuten stroomden lovende reacties over de meiden binnen op Instagram. “Wat een lieverdjes, jullie meisjes”, en “Wat een lieve foto”, reageren volgers. Maar wat Maximes volgers vooral opvalt is dat de kleine Vivé al veel op haar vader lijkt. “Ze lijkt nu al op Leroy”, reageert een volger. “Leroy jr. Hoe is het mogelijk?”, reageert weer een ander.

Gelijkenis moeder van Erica

Hoewel een aantal van Maximes volgers het er roerend over eens is dat Vivé op haar vader lijkt, vinden anderen juist dat het meisje op de moeder van Erica Meiland lijkt. “Oh, ik vind het echt een kopie van haar oma”, reageert iemand. “Ja, dat dacht ik ook al. Zij lijkt op de moeder van Erica”, vult iemand aan. “Dat dacht ik ook, precies haar overgrootmoeder”, vult een ander aan.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Maxime Meiland (@maximemeiland)

Lees ook: Maxime Meiland en Leroy onthullen details over babynaam

Bron: Grazia | Beeld: BrunoPress