Xelly Cabau deelt eerlijke voor- en na foto’s: ‘De harde waarheid’

Xelly Cabau gewichtsverlies voor na foto's

Xelly vergelijkt haar uiterlijk met vijf jaar geleden

Make-upartieste Xelly Cabau heeft een prachtig jaar achter de rug. Ze is namelijk moeder geworden van de kleine Yono. De brunette is altijd erg open geweest over de veranderingen die haar lichaam doormaakte voor, tijdens en na haar zwangerschap. Zo is ze tijdens de zwangerschap van haar zoon 30 kilo aangekomen. Nu besluit Xelly haar strijd tegen de kilo’s te delen met haar volgers op Instagram.

Strijd tegen extra kilo’s

Ook 2020 wordt voor Xelly een mooi jaar, want over enkele maanden stapt ze in het huwelijksbootje met haar grote liefde Beer Muller. Haar trouwjurk moet als gegoten zitten en daarom besluit Xelly om de komende tijd de strijd tegen de extra kilo’s aan te gaan. Volgens de YouTube-ster is de verandering van haar lichaam niet alleen te danken aan haar zwangerschap van zoontje Yono. “De harde waarheid”, zoals de visagiste het zelf noemt, maakt ze duidelijk aan de hand van twee foto’s die ze deelt op haar Instagram. “En nee, dit komt niet door mijn zwangerschap!”

Zwangerschapskilo’s

Eerder biechtte Xelly aan haar volgers op dat ze tijdens de zwangerschap van haar zoon ongeveer 30 kilo is aangekomen. Al die extra kilo’s zijn er inmiddels weer af, maar Xelly heeft naar eigen idee nog niet haar ideale figuur terug. Dit is duidelijk te zien op de eerste foto (links) van haar strakke buik in 2015 in vergelijking met een recente foto van haar buik (rechts).

Uitdaging Xelly volgen

Voor de grote dag hoopt Xelly 9 kilo kwijt te zijn. Haar uitdaging om de overtollige kilo’s te verliezen deelt ze met haar trouwe volgers op YouTube en Instagram. “Ik heb nog een paar maanden voor ik mijzelf in mijn trouwjurk hijs! Vind je het leuk om deze uitdaging te volgen? Einde week in mijn vlog meer. En houd mijn stories in de gaten of het me lukt…” De knappe brunette sluit haar Instagrambericht vol goede motivatie af: “Beauty start bij het moment dat je besluit jezelf te worden.”

Lees ook: Adele viel in no time 20 kilo af met dit dieet en deze oefeningen

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: Instagram Xelly Cabau | Beeld: Videostill YouTube