Yes! Op déze datum begint het nieuwe seizoen Kopen Zonder Kijken

Kopen Zonder Kijken

Wij kunnen niet wachten

Veel te lange eisenlijsten, Bob die vraagt om extra geld en Roos die elk interieur omtovert tot een waar droomhuis: er komt weer een gloednieuw seizoen van Kopen Zonder Kijken aan! Fans moeten nog heel even geduld hebben, want vanaf april zal het populaire RTL-programma terugkeren op de buis. 

Kopen Zonder Kijken

Van wanhopige zoektochten tot bizarre eisenlijstjes: Kopen Zonder Kijken is ontzettend populair. En niet alleen bij de kijkers thuis, er is ook heel veel animo om mee te doen aan het programma – en dat is niet zo gek gezien de huizenmarkt van nu. Het was (en is) soms bijna onmogelijk om een huis te kopen. Bezichtigingen zitten razendsnel vol, je hebt weinig tijd om te beslissen en moet gigantisch veel overbieden om überhaupt kans te maken. Het is dus geen wonder dat mensen massaal in de rij stonden om aan het programma mee te doen. Kandidaten mogen dan ook in hun handen knijpen als makelaar Alex van Keulen de zoektocht overneemt. Vervolgens wordt het toekomstige paleisje verbouwd door bouwdeskundige Bob Sikkes en ingericht door stylist Roos Reedijk.

Nieuw seizoen

We kunnen niet wachten op een nieuw seizoen van het programma, en gelukkig is het wachten bijna voorbij. RTL Boulevard laat namelijk weten dat het zesde seizoen van het woonprogramma op maandag 17 april van start gaat. Het programma zal om 20:30 uur te zien zijn op RTL 4 en kan worden teruggekeken op Videoland.

Nog even door

In een podcast van RTL Boulevard vertelde Bob een tijdje geleden al dat hij nog lang niet van plan is om te stoppen met het programma. “Ik ga nog wel even door, ik kan nog wel een jaar of tien werken”, zei hij. “Ik vind het leuk genoeg, ik denk dat televisie mijn leukste hobby ever is. Ik heb daarnaast gewoon mijn aannemersbedrijf, maar ik vind het ontzettend leuk om te doen.” Wij zitten alvast klaar voor het zesde seizoen!

Lees ook: Moeten Kopen zonder Kijken-deelnemers écht alles zelf betalen?

Artikel bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: Tips en Weetjes, RTL Boulevard | Beeld: Kopen Zonder Kijken